Follow us

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

H πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

MissBloom TEAM
brunch

Breakfast + Lunch = love for ever! Ο ταιριαστός νόστιμος γάμος του πρωινού με το γεύμα ήρθε για να μείνει, συχνά μάλιστα όχι μόνο το Σάββατο και την Κυριακή, αφού αρκετά εστιατόρια έχουν καθιερώσει το brunch σε καθημερινή βάση. Με ζεστή οικειότητα, ή πιο φινετσάτο, στο κέντρο, με θέα την Ακρόπολη, δίπλα στη θάλασσα, αλλά και στις γειτονιές, σε εστιατόρια, bars, all day spots ή ξενοδοχεία, το brunch έχει την τιμητική του στην Αθήνα. Αυγά, pancakes, healthy bowls, σάντουιτς αλλά και burger ή pizza μπαίνουν στο παιχνίδι, συνοδεία εκλεκτών ροφημάτων αλλά και κοκτέιλ. Να μερικά από τα πιο νόστιμα spots για brunch στην Αθήνα.

Το brunch στο "Beefbar Athens" φέρνει αέρα Μονακό στον Αστέρας Βουλιαγμένης

Σημείο αναφοράς των food enthusiasts της πόλης, αλλά και πόλος έλξης για το διεθνές foodie κοινό της Αθήνας, το "Beefbar Athens" μας δίνει φέτος έναν ακόμη λόγο να κατηφορίσουμε στα Νότια, αφού το Monaco style Beefy Brunch, που έχει αφήσει εποχή στις καλοφαγικές μας συνήθειες, έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες στον ατμοσφαιρικό χώρο του.

Mε δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων και πλούσιες επιλογές, το brunch αυτό αποτελεί την easy και comfort εκδοχή του Beefbar Athens, αγαπημένο ραντεβού των σαββατοκύριακων, χαρίζοντας χαλαρές και νόστιμες στιγμές, σε ένα cosy περιβάλλον με chilled vibes και upbeat μουσική, με θέα τον Σαρωνικό.

Στον "Italus" στην Καλλιθέα το brunch είναι η αφορμή για να γίνεις μέρος της πιο ζωντανής παρέας

Χωρίς να λέει όχι στα ψαγμένα aperitivo και τα βραδινά vibes, το δυνατό all-day στέκι της Καλλιθέας τιμά το brunch όπως του αξίζει, με φρέσκιες ιδέες, σωστά υλικά και home made προσέγγιση.

Οι off-broadway γειτονιές της πόλης έχουν εκείνη την αυθεντικά ζωηρή ατμόσφαιρα που όλο και περισσότερο αναζητούμε και δεν χρειάζεται να πας πιο μακριά από την Καλλιθέα για να πειστείς για του λόγου το αληθές. Ανάμεσα σε φοιτητές και νέα πρόσωπα της πόλης, στον φιλόξενο χώρο του "Italus" με τα urban στοιχεία, τις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, και τον ανοιχτό χώρο εργασίας αισθάνεσαι αμέσως ότι βρήκες ένα νέο δυνατό στέκι που αγκαλιάζει τις νέες τάσεις χωρίς επιτήδευση.

Το "Matsuhisa Athens" περνάει το brunch στο επόμενο επίπεδο

Μια διαφορετική brunch εμπειρία έχει σχεδιάσει το πολυβραβευμένο "Matsuhisa Athens" στον Αστέρα Βουλιαγμένης, με το εστιατόριο – προσκύνημα των Nobu lovers, αλλά και των λάτρεων των high end γεύσεων γενικότερα, να μας καλεί σε μια καλοφαγική εμπειρία που επανακαθορίζει την έννοια της σαββατοκυριακάτικης απόλαυσης.

Νέα signature πιάτα και δημιουργίες που ισορροπούν με χάρη ανάμεσα στην ιαπωνική παράδοση και τη νοχελική γοητεία του brunch, συνθέτουν το νέο μενού του "Matsuhisa Athens", που θα σερβίρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τη 1μμ, στο εμβληματικό εστιατόριο.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ