Follow us

Βρήκαμε το καλύτερο δώρο για τη φίλη που λατρεύει τις φωτογραφίες

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το καλύτερο

Polaroid Go

Είμαστε μία ανάσα από την πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή της χρονιάς, τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε τις λίστες με τα δώρα που χρειάζεται να αγοράσουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις φίλες μας.

Και επειδή έφτασε η ώρα για το secret santa στη δουλειά, εγώ πρέπει να διαλέξω δώρο για τη καλή μου φίλη και συνάδελφο, την Κατερίνα. Η Κατερίνα λατρεύει τις φωτογραφίες και έτσι σκέφτηκα αμέσως να της πάρω μια Polaroid. Με λίγο ψάξιμο, εντόπισα τη Polaroid Go, τη μικρότερη στον κόσμο αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης της Polaroid

Βρήκαμε το καλύτερο δώρο για τη φίλη που λατρεύει τις φωτογραφίες

Υπέροχες δημιουργίες, σε μικρότερο μέγεθος

Πρόκειται για μία επανασχεδιασμένη φωτογραφική μηχανή με το κλασικό φιλμ Polaroid, αλλά μικρότερο που δίνει έμπνευση. Με διαστάσεις μόλις 10,5 cm μήκος, 8,4 cm πλάτος και 6,1 cm ύψος, η Polaroid Go είναι η μικρότερη αναλογική φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης στην οικογένεια της Polaroid.

Polaroid Go

Έχει σχεδιαστεί σαν ένα δημιουργικό αξεσουάρ που το φοράτε και συνδυάζεται με μια μινιατούρα του κλασικού, τετράγωνου φιλμ. Η φωτογραφική μηχανή και το φιλμ σηματοδοτούν την πιο σημαντική και συναρπαστική αλλαγή στη μορφή της Polaroid τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν είναι υπέροχο;

Polaroid Go

Και το καλύτερο ακόμη είναι ότι τη Polaroid Go μπορώ να τη βρω διαθέσιμη σε λευκό, κόκκινο και μαύρο χρώμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί μία νέα μορφή φωτογραφικών μηχανών στιγμιαίας εκτύπωσης, ιδανική για τη νέα γενιά.

Η Polaroid Go περιλαμβάνει επίσης καθρέφτη για selfie, χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης, μπαταρία που διαρκεί, δυνατό φλας, λειτουργία διπλής έκθεσης και αξεσουάρ για ταξίδι. Το όριο είναι ο ουρανός, όχι το μέγεθος. Την φωτογραφική μηχανή Polaroid Go συνοδεύει το Go film, ένα φιλμ με το κλασικό τετράγωνο φορμά της Polaroid αλλά στη μικρότερη διάσταση που έχει δημιουργήσει ποτέ η εταιρία.

Polaroid Go

Είμαι σίγουρη ότι η Κατερίνα με αυτό το δώρο, τη φωτογραφική μηχανή Polaroid Go, θα βγάλει όλη τη δημιουργικότητα της και θα φτιάξει επιτέλους τον τοίχο moodboard που θέλει σπίτι της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Polaroid και το Instagram Account @damkalidis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ