Follow us

Κατερίνη | Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά, αθώα θύματα των πολέμων

MissBloom TEAM
κατερινη

Παιδιά της Κατερίνης ενώνουν τη φωνή τους και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για ειρήνη στον κόσμο, με την ελπίδα να φωτίσει ο πλανήτης με παιδικά χαμόγελα.

Μαθητές και μαθήτριες του 17ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κατερίνης μαζί με την ομάδα του παραδοσιακού & ποντιακού τμήματος του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης τραγουδούν με μια φωνή για την ειρήνη και τα παιδιά, αθώα θύματα των πολέμων, με μελωδίες Χριστουγέννων -και όχι μόνο, την ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 11:00-12:00, στο θέατρο του Δημοτικού Πάρκου της πόλης.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, τα παιδιά περνούν στην ενεργό δράση και διοργανώνουν μια γιορτή διαφορετική, ξεχωριστή, με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων/Κηδεμόνων και Διδασκόντων του 17ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και με πολύτιμο αρωγό την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Η εκδήλωση, στην οποία θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών προσωπικής φροντίδας για 30 οικογένειες πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, είναι ανοιχτή για το κοινό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ