Follow us

Πότε συμφέρει το σταθερό (δηλαδή το μπλε) τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο σαφές γίνεται ότι τα νοικοκυριά δεν έχουν κανέναν λόγο να βιαστούν να κάνουν την τελική επιλογή τους πριν την αλλαγή του χρόνου.

MissBloom TEAM
τιμολογια δεη ISTOCK

"Σφήνα" μπλέ (ή σταθερών) τιμολογίων στον ανταγωνισμό αυξάνει ακόμη περισσότερο τον… πονοκέφαλο των νοικοκυριών για την τελική επιλογή.

Εκεί που τα μπλε τιμολόγια ήταν ξεκάθαρα εκτός… σκέψης λόγω πολύ υψηλής τιμής, ήρθε η κίνηση της ΔΕΗ να χαμηλώσει το κόστος κάτω από τα 18 λεπτά ανά κιλοβατώρα, όταν άλλοι πάροχοι πωλούσαν το σταθερό ακόμη και προς 35 ή άλλος προς 69 λεπτά. Θεωρείται δεδομένο ότι αυτή η κίνηση του μεγαλύτερου παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας δεν θα μείνει αναπάντητη από τους ανταγωνιστές της.

Τι σημαίνει τιμή κάτω από τα 18 λεπτά;

Σημαίνει χαμηλότερη χρέωση από αυτή που μπορεί να έχει το κυμαινόμενο (πράσινο ή κίτρινο) όχι με τα σημερινά δεδομένα. αλλά σε περίπτωση αύξησης της τιμής χονδρικής (ή χρηματιστηριακής) τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Σε κάποιους δε παρόχους, η χρέωση του πράσινου τιμολογίου είναι ήδη υψηλότερο από τα 18 λεπτά και αν η χρηματιστηριακή τιμή αυξηθεί, η διαφορά θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ