Follow us

Χωρίς φιλάθλους τα γήπεδα μέχρι να καθιερωθούν οι κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια

Αποφασισμένη να μην "σπάσει" το τελεσίγραφο της 12ης Φεβρουαρίου που έχει δώσει στις ΠΑΕ δηλώνει η κυβέρνηση.

MissBloom TEAM
γηπεδο iStock

Κανένα γήπεδο δεν θα ανοίξει αν δεν τοποθετηθούν κάμερες και δεν γίνεται ταυτοποίηση του κατόχου του εισιτηρίου". Αποφασισμένη να μην "σπάσει" το τελεσίγραφο που έχει δώσει στις ΠΑΕ δηλώνει η κυβέρνηση, παρατείνοντας την εφαρμογή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και πέραν της 12ης Φεβρουαρίου αν χρειαστεί, για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες στη Super League 1.

Μέχρι τότε, πρέπει υποχρεωτικά να έχουν εγκατασταθεί στα γήπεδα κάμερες υψηλής ευκρίνειας και να ελέγχεται η ταυτοπροσωπεία φιλάθλου και εισιτηρίου. "Σε διαφορετική περίπτωση τα γήπεδα δεν θα ανοίξουν στους θεατές", υποστηρίζουν εμφατικά κυβερνητικές πηγές. "Όποιος δεν το κάνει, αν είναι μία ομάδα, δύο ομάδες, τρεις ομάδες, δεν θα ανοίξουν", διαμηνύουν σε κάθε τόνο, ενώ την ίδια ώρα, με την επίμαχη ΠΝΠ, προβλέπεται ότι μέσα στο γήπεδο μπορούν εφεξής να μπαίνουν έως 10 παράγοντες από κάθε ομάδα. Μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ή διευθυντικά στελέχη. Αν "σπάσει" ο κανόνας, οι ομάδες θα βγουν εκτός του επόμενου πρωταθλήματος.

Άρχισαν τα… όργανα

Με μία σκληρή ανακοίνωση σε βάρος της κυβέρνησης αλλά και προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαμαρτύρεται γιατί σήμερα Πέμπτη θα αναμετρηθεί με την Μπάτσκα Τόπολα σε γήπεδο με… άδειες κερκίδες, σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟ που θα διεξαχθούν με τις εξέδρες γεμάτες.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ