Follow us

Αράχωβα: Καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει ότι ο Όλιβερ κακοποιήθηκε από άνθρωπο - Πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικές οργανώσεις, ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί.

Αράχωβα

Τεράστια κινητοποίηση σημειώθηκε την Κυριακή στην Αράχωβα, με πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο.

Κι ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, η υπόθεση δείχνει να ανατρέπεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ όπως μετέδωσε το Mega, ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικών οργανώσεων.

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ