Follow us

Πώς γίνεται ο Brad Pitt να δείχνει ωραιότερος από ποτέ στα 60 του;

Ο ρόλος του Benjamin Button ήταν μάλλον προφητικός στην περίπτωσή του.

Brad Pitt Splash News / Ideal Image

Είναι πραγματικά απίθανο το πώς ο Brad Pitt μεγαλώνει σαν το παλιό καλό κρασί. Και σίγουρα, απορίας άξιο πώς γίνεται ο χρόνος να του έχει συμπεριφερθεί τόσο καλά, τη στιγμή που ok, δεν έχει υποβάλλει σε λίγες δοκιμασίες τον εαυτό του. Ως κινηματογραφικός, αλλά και κανονικός Benjamin Button, ο Brad σήμερα κλείνει τα 60 (!) του χρόνια -γεννήθηκε δηλαδή στις 18 Δεκεμβρίου δηλαδή του 1963- και το μόνο που καταφέρνει είναι αφενός να μας ξαφνιάσει αφετέρου να μας κάνει να αισθανθούμε ότι κάτι πολύ λάθος κάνουμε με τους εαυτούς μας.

Το ενδιαφέρον μάλιστα της περίπτωσής του, βρίσκεται στο γεγονός πως η άποψη αυτή δεν είναι υποκειμενική. Το πρόσωπο του ηθοποιού έχει γνωρίσει την αντικειμενική αποδοχή των περισσότερων, με πολλές έρευνες να έχουν ασχοληθεί με την εμφάνισή του και το πώς διατηρείται τόσο καλά, αυτός και η επιδερμίδα του, στη συγκεκριμένη ηλικία. Λοιπόν, πώς γίνεται ο Brad Pitt να τα έχει καταφέρει τόσο καλά; Φταίνε τα γονίδιά του και το καλό dna; Ή όλο αυτό είναι ένα μείγμα καλών προϊόντων και ιατρικών παρεμβάσεων;

Οι ειδικοί απαντούν και υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός δεν προσπαθεί να δείχνει νεότερος αλλά απλώς υγιής. Ο ίδιος μάλιστα, φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια έχει προστατεύσει επιτυχώς την επιδερμίδα του από την έκθεση στον ήλιο, διατηρώντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματός του. Και αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που σκέφτονται καχύποπτα για τον Pitt και το μυαλό σου πάει κατευθείαν σε μπότοξ, νυστέρια και γιατρούς, τότε πρέπει να σου πούμε πως μάλλον δεν έχει κάνει τίποτα αυτά ή έστω έχει κάνει απειροελάχιστα. Οι ειδικοί για την ακρίβεια τονίζουν πως δεν παρατηρείται καμία ορατή επέμβαση στο πρόσωπό του και κανένα μπότοξ.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ