Follow us

Αν έχεις κατοικίδιο, αυτή η σκούπα πρέπει να μπει στη wishlist σου!

Η σκούπα που ήρθε στην κατοχή μου και πρέπει να την αποκτήσεις και εσύ άμεσα

maltese iStock

Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει και γι' αυτό ευθύνεται ο σκύλος μου, ένα λευκό maltese με αρκετά ισχυρή προσωπικότητα και με ένα όνομα που δεν ξεχνάς, ο Βαγγέλης. Όπως καταλαβαίνεις η καθημερινότητα με ένα σκυλί έχει έξτρα τρίχες από τις δικές μου, αλλά και σκόνη.

Έτσι, έλαβα το καλύτερο δώρο λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η σκούπα Dyson Gen5 ήρθε στα χέρια μου και μού έκανε τη ρουτίνα του καθαρίσματος ακόμη πιο εύκολη.

Αν έχεις κατοικίδιο, αυτή η σκούπα πρέπει να μπει στη wishlist σου!

Η Dyson Gen5 είναι μια έξυπνη ασύρματη σκούπα, η οποία μου δείχνει πότε το δάπεδο είναι καθαρό: Το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης μου δείχνει πότε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στον καθαρισμό ενός σημείου και πότε να συνεχίσω τον καθαρισμό σε επόμενο σημείο.

Dyson Gen5

Και το καλύτερο; Η Dyson Gen5 περιλαμβάνει επιπλέον ενσωματωμένο εξάρτημα για το ξεσκόνισμα και τις γωνίες για την απόλυτη ασύρματη ευελιξία και μετατρέπεται στο πιο ισχυρό φορητό σκουπάκι χειρός με ένα κλικ!

Το συγκεκριμένο εξάρτημα έχει γίνει το αγαπημένο μου, μιας και ο Βαγγέλης λατρεύει τα παιχνίδια με το μπαλάκι του και ό,τι συνεπάγεται αυτό, μιας και δεν τον ενδιαφέρει τι θα βρεθεί στον δρόμο του. Έχει περδικλωθεί στο μπολ με το φαγητό του ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, οπότε η Dyson μου έχει λύσει τα χέρια.

Μάλιστα, με αυτή την έξυπνη σκούπα- με χωρητικότητα κάδου 0,77 l – σκουπίζω εύκολα όλο το σπίτι αφού παρέχει τον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας της Dyson με 70 λεπτά ισχυρής απορροφητικότητας ενώ ελέγχω και την ισχύ με το πάτημα ενός κουμπιού.

Dyson Gen5

Η κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar με τεχνολογία de-tangle της Dyson ξεμπερδεύει αυτόματα τις τρίχες από τη ράβδο καθαρισμού καθώς καθαρίζετε και απορροφά γρήγορα τις τρίχες των κατοικίδιων. Τα 56 πολυανθρακικά δοντάκια στο εσωτερικό της κεφαλής καθαρισμού ξεμπερδεύουν τις τρίχες gia να οδηγούνται αποτελεσματικά στον κάδο. Η τεχνολογία DLS που διαθέτει, παρακολουθεί την αντίσταση της κεφαλής καθαρισμού και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ απορρόφησης.

Dyson Gen5

Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Επειδή για εμένα το καθάρισμα του κρεβατιού του σκύλου, αλλά και του καναπέ είναι ένας πονοκέφαλος, το μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα με τεχνολογία de-tangle αφαιρεί όλες τις τρίχες.

Dyson Gen5

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ