"Βασιλιάς Ληρ"| Ο Γιάννης Νταλιάνης αντικαθιστά τον Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση του Εθνικού

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου σχετικά με την αλλαγή του πρωταγωνιστικού ρόλου στην παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Θεάτρου ότι θα υπάρξει αντικατάσταση από εδώ και στο εξής στον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης "Βασιλιάς Ληρ", η οποία παίζεται στην Κεντρική Σκηνή του πρώτου θεατρικού οργανισμού της χώρας. Σύμφωνα με το σχετικό μήνυμα:

"Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή Βασιλιάς Ληρ του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη."

Επιπλέον, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι παραστάσεις (με τον Γιάννη Νταλιάνη πια ως Ληρ) θα ξεκινήσουν ξανά από τις 13 Ιανουαρίου. Τέλος, αναμένονται ακόμη πληροφορίες σχετικά με τη αντικατάσταση του ρόλου του ίδιου του Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος ερμήνευε ήδη τον Κόμη του Κεντ, το δεξί χέρι του Ληρ.

Διαβάστε περισσότερα στο Athinorama.gr