Follow us

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Έρχεται νέο πολικό κύμα από την Παρασκευή, χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα νέο πολικό κύμα, το οποίο θα φέρει χιόνια και στην Αττική, θα "χτυπήσει" την επικράτεια από την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

χιονια

Μετά τον καλό καιρό της γιορτινής περιόδου, φαίνεται πως ο χειμώνας αρχίζει και κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, φέρνοντας χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας (ακόμα και στην Αττική), μαζί με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η κακοκαιρία θα επηρεάσει σήμερα πολλές περιοχές. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο μετεωρολόγος του Open "σήμερα θα έχουμε αρκετές βροχές και καταιγίδες, κυρίως σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες εκτάσεις, ακόμη και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή ενώ το δεύτερο ψυχρό κύμα αναμένεται από την Παρασκευή".

Από το απόγευμα μάλιστα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει χιόνια στην γύρω ορεινή ζώνη της Αττικής, δηλαδή σε Πάρνηθα, Υμηττό, Πεντέλη και Κιθαιρώνα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχουμε πρόσκαιρες καταιγίδες εντός της ημέρας, με τον υδράργυρο να πραγματοποιεί βουτιά.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ