Follow us

Νόμιζαν ότι είχαν κάνει το τέλειο έγκλημα | Οι δολοφόνοι που έπαιζαν θέατρο μπροστά στις κάμερες

Από τη "μαύρη χήρα" της Κοιλάδας, στον 39χρονο σύντροφο της Γεωργίας - Έψαχναν τον άνθρωπό τους, έκλαιγαν, αγωνιούσαν, όμως ήταν οι ίδιοι δολοφόνοι...

MissBloom TEAM
δολοφόνοι

Άλλοι θρηνούσαν σύζυγο, άλλοι γονιό και άλλοι το παιδί τους. Όλοι εμφανίζονταν ως χαροκαμένοι συγγενείς. Όμως τελικά αποδείχθηκαν αδίστακτοι δολοφόνοι...

Το Mega θυμάται αυτούς που με απύθμενο θράσος έπαιζαν θέατρο αναζητώντας τον άνθρωπό τους, που οι ίδιοι σκότωσαν.

Το θέατρο που έπαιξε ο σύντροφος της Γεωργίας επί 8 μέρες ήταν μνημειώδες. Αναζητούσε την καλή του φορώντας το κασκόλ της για να του τη θυμίζει, όπως έλεγε.

Πλέον κατηγορείται πως τη σκότωσε με τον συνεργό του, την έβαλε σε ένα μπαούλο και την πέταξε σε μια ερημική περιοχή. Ήταν μόλις 41 ετών και κυοφορούσε το παιδί του.

Το θέατρο 37 ημερών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Όλη η Ελλάδα στεκόταν στο πλευρό του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πίεζε τα μάτια του για να δείξει πως κλαίει για την γυναίκα και το σκυλί του που δήθεν είχαν δολοφονήσει άγρια ληστές.

Δεν ήταν απλά το θέατρο μπροστά στις κάμερες, δεν ήταν η δακρύβρεχτη ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια γράφοντας "για πάντα μαζί, καλό ταξίδι αγάπή μου".

Δεν ήταν το σκηνικό ληστείας που είχε σκηνοθετήσει, ή η κλήση φιμωμένος στην άμεση δράση. Άλλα ήταν εκείνη η αγκαλιά στη μάνα της αδικοχαμένης Καρολάιν που στοίχισε περισσότερο από όλα.

Διάβασε τη συνέχεια στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ