Follow us

Ο μοναδικός εχθρός του True Detective είναι το ίδιο το True Detective

Η τέταρτη σεζόν με την Jodie Foster μόλις ξεκίνησε.

MissBloom TEAM
ταινια ΗΒΟ

H τέταρτη σεζόν του True Detective έκανε την πρεμιέρα της στις 14 Ιανουαρίου στο Max της Warner Bros. Discovery και οι fans περιμένουν με ανυπομονησία να δουν αν θα καταφέρει να φτάσει τον αντίκτυπο της εξαιρετικής πρώτης σεζόν, που άλλαξε για πάντα την τηλεόραση πριν από μια δεκαετία.

H πρώτη σεζόν του True Detective γοήτευσε το κοινό με τη μοναδική αφήγηση και τα σκηνικά του. Τώρα, το 2024, η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν κατέφθασε με νέο καστ, νέο showrunner και σε διαφορετικό setting.

Η επιτυχία της πρώτης σεζόν

Η αρχική επιτυχία του True Detective έγκειται στην απόκλισή του από τη συμβατική αφήγηση. Η πρώτη σεζόν, που διαδραματιζόταν στη Λουιζιάνα, παρουσίασε τους πρωταγωνιστές Rust και Marty, τους οποίους ενσάρκωσαν οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson. Δεν ήταν συμβατικοί ήρωες, αλλά ελαττωματικά άτομα που πάλευαν με προσωπικούς δαίμονες.

Η αφήγηση εκτυλισσόταν σε δύο χρονικές περιόδους, εξερευνώντας το παρελθόν και το παρόν των χαρακτήρων μέσω ενός συναρπαστικού μηχανισμού ανάκρισης. Ο Rust, εγκεφαλικός και απαισιόδοξος, ερχόταν σε αντίθεση με τον Marty, έναν ανώριμο και πρακτικό χαρακτήρα. Αυτή η δυναμική αφήγηση, σε συνδυασμό με την αριστουργηματική σκηνοθεσία του Cary Fukunaga και τις εξαιρετικές ερμηνείες κατέστησαν το True Detective θρίαμβο.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ