Follow us

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - "Δεν έχουν μετανοήσει για το έγκλημα", κατέθεσε η μητέρα του

Συγκλόνισαν η μητέρα και ο αδερφός του Ζακ Κωστόπουλου κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο. "Οι κατηγορούμενοι ποτέ δεν μετανόησαν και αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι ατιμώρητοι".

MissBloom TEAM
κωστοπουλος Eurokinissi

Στο εδώλιο του Εφετείου θα βρεθούν ξανά σήμερα Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ο μεσίτης και ο κοσμηματοπώλης, που κατηγορούνται για τον θάνατο του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου. Η δίκη συνεχίζεται με την προσφυγή που έχουν καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια κάθειρξη σε πρώτο βαθμό, με τον πρώτο να οδηγείται στη φυλακή και τον δεύτερο λόγω ηλικίας (διένυε το 77ο έτος) να αποφασίζεται η έκτιση της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, δύο μόλις μήνες μετά την φυλάκισή του, ο μεσίτης αφέθηκε ελεύθερος καθώς έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής του, ενώ του τέθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μίας φοράς τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, κατά την πρώτη ακροαματική διαδικασία στο Εφετείο κατέθεσαν η μητέρα και ο αδελφός του νεαρού ακτιβιστή στις 18 Ιανουαρίου. Η μητέρα του τόνισε πως οι δύο καταδικασθέντες δεν έχουν μετανοήσει για το έγκλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ