Follow us

H Μαρίλη ζει με τη μαμά και τους δύο μπαμπάδες της | "Είμαι στρέιτ. Η σεξουαλικότητα του πατέρα μου δεν με επηρέασε"

Άκρως χορταστικοί και ενδιαφέροντες οι χθεσινοί "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη.

MissBloom TEAM
Πρωταγωνιστές Instagram/protagonistesofficial

Στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες με αφορμή το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ήταν αφιερωμένη η χθεσινή εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, "Πρωταγωνιστές". Ο γνωστός δημοσιογράφος ετοίμασε υπέροχα και άκρως ενδιαφέροντα ρεπορτάζ ενώ συνομίλησε με αρκετά παιδιά που μεγαλώνουν με γονείς του ιδίου φύλου, αλλά και με τη Nτόρα Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: "Αν η Μαρίκα ζούσε, θα ήταν υπέρ του γάμου μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση του δημοσιογράφου με την 25χρονη Μαρίλη, η οποία μέχρι τα 18 ζούσε με τη μητέρα και τον πατέρα της, μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας της ερωτεύθηκε έναν άνδρα. Έκτοτε οι γονείς της πήραν διαζύγιο και η Μαρίλη έχει δύο οικογένειες. Εκείνη της μαμάς της και εκείνη των δύο μπαμπάδων της.

"Ο πατέρας μου ερωτεύτηκε πριν χρόνια έναν άντρα. Τον τωρινό του σύντροφο. Οπότε με τη μαμά μου αποφάσισαν να έχουν ανοιχτό γάμο και όταν έγινα 18 ετών πήραν διαζύγιο. Όλο αυτό το βίωσα πολύ φυσιολογικά γιατί ήταν ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Άλλωστε ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα ότι δεν ερωτευόμαστε πρόσωπα αλλά ψυχές", λέει η Μαρίλη.

"Για εμάς όλο αυτό δεν ήταν ποτέ μυστικό. Μάλιστα στο Pride του 2015 συμμετείχαμε οικογενειακώς. Και η μαμά μου και οι δύο μπαμπάδες μου. Η γιαγιά μου έχει αγκαλιάσει αυτή τη σχέση όπως και όλη η οικογένεια του πατέρα μου. Τώρα κάτι μακρινοί συγγενείς που έχει τύχει να εκφράσουν ομοφοβία, η οικογένεια τους έχει εξοστρακίσει".

Όσον αφορά την ίδια και τις σχέσεις της: "Είμαι στρέιτ και θέλω να κάνω οικογένεια στο μέλλον. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Για εμένα η αντίδραση των συντρόφων μου απέναντι στην οικογένειά μου είναι και ένα τεστ για να δω αν είναι ομοφοβικοί. Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι το έχουν αποδεχθεί ειδικά τα τελευταία χρόνια", ολοκλήρωσε.

H Μαρίλη ζει με τη μαμά και τους δύο μπαμπάδες της | "Είμαι στρέιτ. Η σεξουαλικότητα του πατέρα μου δεν με επηρέασε"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ