Follow us

Celine Dion | "Ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου για να βοηθήσω και άλλους"

Το "I Am: Céline Dion" είναι ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Καναδή σούπερ σταρ ανοίγεται για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

MissBloom TEAM
dion

Η ζωή της Celine Dion από την ώρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, θα αποτελέσει αντικείμενο ντοκιμαντέρ από την Amazon MGM Studios.

Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει ένα διάστημα περίπου ενός έτους, από την ώρα που η Celine Dion διαγνώστηκε με αυτή τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει τον εγκέφαλο αλλά και το νωτιαίο μυελό. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο "I Am: Celine Dion", ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Celine Dion ανακοίνωσε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε. Τώρα δήλωσε ότι ελπίζει πως το ντοκιμαντέρ θα "ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση".

"Ταξίδι προς μια αυθεντική ζωή"

Σκηνοθετημένο από την υποψήφια για Όσκαρ ντοκιμαντερίστρια Irene Taylor, το I Am: Céline Dion είναι μια εκ βαθέων αναδρομή τόσο στην καριέρα της διάσημης τραγουδίστριας όσο και στην ιδιωτική της ζωή, καθώς αντιμετωπίζει το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (SPS), με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ταινία θα ξετυλίξει "τα μέτρα που έχει λάβει η διάσημη καλλιτέχνις για να συνεχίσει να εμψυχώνει τους αγαπημένους και πιστούς θαυμαστές της", από τότε που διαγνώστηκε με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς.

"Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα, από το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησης μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ