Follow us

Ρομαντικές εμπειρίες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ταινίες, μουσική, βραδιές τζαζ και εστιατόρια μάς βάζουν "in the mood for love" με τους αγαπημένους μας.

MissBloom TEAM
ταινιες

Άγιος Βαλεντίνος με την Sydney Sweeney

Η διαρκώς ανερχόμενη σταρ Sydney Sweeney, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή χάρη στη συμμετοχή της στην τολμηρή σειρά "Euphoria", πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί "Λατρεύω να σε Μισώ", η οποία αναδείχθηκε σε ένα από τα εμπορικά σουξέ της σεζόν στις ΗΠΑ. Όλα ξεκινούν όταν η ηρωίδα που υποδύεται βγαίνει ραντεβού με έναν γοητευτικό άντρα, τον οποίο ενσαρκώνει ο Glen Powell, γνωστός από τη συμμετοχή του στο "Top Gun: Maverick". Οι δυο τους περνούν όμορφα το χρόνο τους μαζί, ωστόσο σύντομα η επικοινωνία τους διακόπτεται απροσδόκητα και η σχέση τους μπαίνει στον πάγο. Κάτι που θα αλλάξει εξίσου απότομα, όμως, όταν συναντιούνται ξανά, μήνες μετά, σε ένα γάμο στην Αυστραλία, όπου εξαιτίας μιας παρεξήγησης θα πρέπει να προσποιηθούν πως είναι ζευγάρι. Το "Λατρεύω να σε Μισώ" αποτελεί ιδανική επιλογή για μια ανάλαφρη κινηματογραφική έξοδο, ειδικά για τους λάτρεις των χολιγουντιανών rom coms.

Ραντεβού με τον Άγιο Γραμμεντίνο

Το κοινό τον αγαπά για το αστείρευτο χιούμορ και την ευθύτητα των στίχων του. Αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος το αγαπά, όπως φαίνεται μέσα από αγαπημένες συνήθειες που έχουν χτιστεί μέσα στα χρόνια. Φέτος, επιστρέφει στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού του στην κεντρική σκηνή του "Σταυρού του Νότου", την ημέρα των ερωτευμένων. Ντύνεται Βαλεντίνος, φωνάζει τους φίλους του και φτιάχνουν μια πλουραλιστική βραδιά αφιερωμένη σε όσους αγαπούν αλλά και σε όσους αγαπούν να σιχαίνονται αυτήν τη γιορτή. Γι’ αυτήν την ημέρα, άλλωστε, έχει γράψει και το "Valentine’s day": "Σκατά στα μούτρα του αγίου Βαλεντίνου / εγώ σε θέλω κάθε μέρα και μπορώ / να σου αφήνω δεξιά του κομοδίνου τα πρωινά μου πριν να φύγω σ' αγαπώ".

Η αγάπη πολλαπλασιάζεται

Η Άννα Βίσση και η πολυμελής μπάντα της ενώνονται ξανά για μια μοναδική παράσταση στο "Hotel Ermou" με καλό σκοπό. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά, με τίτλο "Αυτήν τη φορά…", θα ακουστούν τραγούδια της που καλύπτουν πέντε δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει το μύθο της "απόλυτης Ελληνίδας star". Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ (14/2).

Λίγος ακόμα Τσαρούχης

"Ήμουν και έμεινα ένας ερευνητής και ένας μαθητής" είναι ο τίτλος του νέου αφιερώματος που ετοιμάζει το Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη (Πλουτάρχου 28, Μαρούσι, 2108062636) από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Αν και ανά διαστήματα έχουμε δει πολλές εκθέσεις προς τιμήν του ιστορικού Έλληνα ζωγράφου, το νέο εικαστικό εγχείρημα παρουσιάζει αντιπροσωπευτικά δείγματα του έργου του Γιάννη Τσαρούχη από διάφορες περιόδους της εικαστικής του πορείας, πολλά από τα οποία, όμως, παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ