Follow us

Οι καλύτερες κομεντί που παίζουν στο Netflix για τον Άγιο Βαλεντίνο

Μερικές ταινίες, που θα κάνουν το χειλάκι σου να σκάσει.

MissBloom TEAM
ταινια

Η αγάπη αυτές τις ημέρες είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών. Είτε είσαι με το ταίρι σου, είτε ψάχνεις για την αγάπη, αυτές οι ρομαντικές κομεντί είναι εδώ για εσένα. Πού αλλού θα δεις κάποιον (άλλον) να δυσκολεύεται τόσο πολύ να εκφράσει τα αληθινά του συναισθήματα; Αυτές οι ως επί το πλείστον, εφηβικές ταινίες θα ξαναβάλουν τον ρομαντισμό στην καρδιά σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είτε αγαπάς κλασικές ταινίες, είτε σύγχρονες επιτυχίες, το Netflix μπορεί να σε καλύψει, καθώς έχει τα πάντα, από ρομαντικές γνωριμίες μέχρι ντροπιαστικές φάρσες. Και το καλύτερο; Θα βρεις το αίσιο τέλος, που ψάχνεις, ειδικότερα όταν θέλεις να ξεχαστείς από τα δικά σου καταστροφικά ραντεβού.

Παρακάτω βρίσκεις μία λίστα στην οποία δε συμπεριλάβαμε τις κλασικές κομεντί που κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη δει.

Always Be My Maybe (2019)

Στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ali Wong, η ίδια υποδύεται τη Sasha Tran, η οποία επιστρέφει στο σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο και συναντά τον καλύτερό της φίλο από τα παιδικά της χρόνια.

Good on Paper (2021)

Η stand-up κωμικός Iliza Schlesinger γράφει και πρωταγωνιστεί σε αυτήν τη ρομαντική κωμωδία, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις προσωπικές της εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ