Follow us

Σωτήρης Τσαφούλιας | Σκοπός να τραβηχτεί η προσοχή μας από τα Τέμπη"

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας σχολίασε όσα συνέβησαν μετά το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.

MissBloom TEAM
Σωτήρης Τσαφούλιας NDP

Μια τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" θέλησε να κάνει ο Σωτήρης Τσαφούλιας το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για τον Πάνο Βλάχο μετά το τραγούδι για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε που προκάλεσε αντιδράσεις.

"Δεν είναι επιχείρημα αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το "να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα", είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο σκηνοθέτης είπε στη συνέχεια: "Υπήρξε συνάνθρωπός μας που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν εκείνος στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους πώς να κάνουν το φόνο και να μείνουν μόνο 4 χρόνια μέσα. Υπάρχει βουλευτής της Ν.Δ. που δηλώνει εν ενεργεία 41 χρόνια δικηγόρος και δηλώνει ότι "αν πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, είναι για να γελάμε”.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ