Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι ανήξερη, αλλά μετρ στη διαχείριση του εαυτού της

Θα σου χαρίσει με γενναιοδωρία το αυθόρμητο γέλιο της, το χαρακτηριστικό της μούγκρισμα επάνω από την κατσαρόλα που αχνίζει και θα επικοινωνήσει την αλήθεια που θέλει με τους τηλεθεατές της, έπειτα όμως από πολλή σκέψη.

μενεγακη

Ο μέσος τηλεθεατής θα μπορούσε να βγάλει κάποιο συμπέρασμα για την Ελένη Μενεγάκη. Έτσι συμβαίνει με τους super stars γιατί σου δίνουν την αίσθηση της οικειότητας. Σου είναι τόσο γνώριμη η φωνή τους, ο τρόπος που κινούνται ή που γελούν. Είναι δικοί σου άνθρωποι αλλά όχι και τόσο δικοί σου, από την άποψη ότι τα άτομα που είναι προικισμένα να περιβάλλονται με μία ξεχωριστή λάμψη νομίζεις ότι είναι κοντά σου, αλλά απέχουν χιλιόμετρα μακριά. Έχουν κομμάτια με τα οποία ταυτίζεσαι, αλλά στην πραγματικότητα δεν πλησιάζονται, είναι πλασμένα να ξεγλιστρούν. Ασκούν μία γοητεία ή επιρροή στο κοινό τους, που μόνο υποψιάζονται και δεν είναι σε θέση ούτε οι ίδιοι να εξηγήσουν.

Πολλές φορές έχω σκεφτεί αν είναι εύκολο ή δύσκολο για κάποιον να ανήκει σε αυτή την ειδική κατηγορία και να απασχολεί περισσότερο ό,τι τον αφορά. Φαντάζομαι ότι μοιραία καλείται να γίνει μάνατζερ του εαυτού του ώστε να διασώσει κομμάτια του. Ε, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει γίνει μία απλή μάνατζερ αλλά μετρ στη διαχείριση του εαυτού της.

Είναι ο άνθρωπος που θα σου χαρίσει με γενναιοδωρία το αυθόρμητο γέλιο της, το χαρακτηριστικό της μούγκρισμα επάνω από την κατσαρόλα που αχνίζει, θα επικοινωνήσει την αλήθεια που θέλει με τους τηλεθεατές της, έπειτα όμως από πολλή σκέψη. Σπάνια παρασύρεται για να της πάρει κανείς παραπάνω κουβέντες. Για την ιδιωτική της ζωή ούτε λόγος αλλά την ίδια τακτική ακολουθεί και στα θέματα της επικαιρότητας καθώς δεν συνηθίζει να εκθέτει τη σκέψη της και την άποψη της. Τις περισσότερες φορές άλλωστε προφασίζεται ότι αγνοεί ή γνωρίζει επιφανειακά ένα θέμα που φέρνουν στο τραπέζι οι συνεργάτες της. Εκείνη παραμένει σιωπηλή. Κάτι που βρίσκω απόλυτα ισορροπημένο αν αναλογιστείς τις αμέτρητες ώρες που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα. Φαντάζεσαι σε όλες αυτές τις δεκαετίες που βρίσκεται ζωντανά στην τηλεόραση, να παρασυρόταν από κάθετι που θα ακουγόταν στην εκπομπή της; Να αποκάλυπτε πτυχές της ζωής της ή να εξέφραζε αυθόρμητα τις σκέψεις της; Δεν θα έμενε τίποτα για εκείνη. Από πολύ νωρίς λοιπόν είχε τη σοφία να είναι εξαιρετικά φειδωλή και χαριτωμένα ανήξερη. Έτσι όταν ο Δημήτρης Μακαλιάς γύρισε και της είπε ότι έχτισε καριέρα, με το να παριστάνει την ανήξερη, είχε εν μέρει δίκιο. Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ότι δεν επιστράτευσε αυτή την "άγνοια" για να αυξήσει την απήχησή της, κάτι άλλωστε που δεν το είχε και ποτέ ανάγκη, αλλά γιατί διέκρινε πριν κάποιες δεκαετίες, ότι στην τηλεόραση δεν ήρθε για να τρέξει κατοστάρι αλλά μαραθώνιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ