Follow us

Kurt Cobain | "Γελάνε με εμένα επειδή είμαι διαφορετικός, γελάω με όλους γιατί είναι ίδιοι".

O "καταραμένος ποιητής", Kurt Cobain, κιθαρίστας και συνθέτης των Nirvana, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1994 και έφυγε νωρίς στα 27 του χρόνια.

MissBloom TEAM
cobain Splash

Ακολουθώντας τη μοίρα των "καταραμένων ποιητών", ο δημιουργός του συγκροτήματος "Nirvana" Κurt Cobain αυτοκτονεί σε ηλικία 27 ετών, στις 5 Απριλίου του 1994. Μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο κι αυτός στο "club των 27" μαζί με τον Jim Morrison, τη Janis Joplin, τον Brian Jones και τον Jimi Hendrix που "έφυγαν" κι εκείνοι αιφνίδια από τη ζωή στην ίδια ακριβώς ηλικία.

Ο θάνατός του μέχρι σήμερα εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο για τους θαυμαστές του με εκατοντάδες θεωρίες συνωμοσίας να πλέκονται γύρω από αυτόν. "Δεν υπάρχει μυστήριο" έλεγε πριν λίγα χρόνια ένας διάσημος Βρετανός ψυχίατρος. "Ο Cobain είχε κατάθλιψη και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή". Τη δήλωσή του ακολούθησαν δεκάδες τοποθετήσεις διάσημων και μη που πήραν θέση στο αν ένα είδωλο που αυτοκτονεί μπορεί να είναι πρότυπο για τη νεολαία.

Η κόρη του, η ταλαντούχα εικαστικός, η Frances Bean Cobain έχει δηλώσει ότι μισεί τους Nirvana, έχει γράψει πολλά και συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της, είχε δημόσια αντιπαράθεση με τη Lana Del Rey, ήταν μούσα του Marc Jacobs στην τελευταία του καμπάνια, γενικώς δε μασά τα λόγια της και έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με τις ουσίες. Η Frances Bean, ένα παιδί που μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου οι ουσίες, οι εθισμοί και οι καταχρήσεις της κόστισαν σχέσεις, όπως η χαμένη με τον πατέρα της και η εξίσου προβληματική με την μητέρα της Courtney Love γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

"Επιθυμώ το ταξίδι ζωής μου να είναι διαφωτιστικό ή ακόμη και να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις. Είναι μια καθημερινή μάχη που πρέπει να δίνεις ενάντια σε όλα όσα επώδυνα, τραγικά, περίεργα σου έχουν συμβεί ή πρόκειται να σου συμβούν".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ