Follow us

"Ήξερα ότι δεν μοιάζω με τις άλλες γυναίκες στην οθόνη" | Η Barbra Streisand καταχειροκροτήθηκε στα SAG Awards

Η πιο συγκινητική στιγμή της 30ης τελετής απονομής ήταν όταν η Barbra Streisand παρέλαβε το Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς.

MissBloom TEAM
Barbra Streisand Netflix

Η Barbra Streisand κατάφερε να συγκινήσει όλους τους παρευρισκόμενους του Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες αλλά και τους θεατές του Netflix που παρακολουθούσαν live την 30η τελετή απονομής των SAG Αwards σε όλο τον κόσμο. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια, παραγωγός, συγγραφέας και σκηνοθέτρια ανέβηκε στη σκηνή, εν μέσω χειροκροτημάτων, για να παραλάβει το Τιμητικό Βραβείο Συνολικής Προσφοράς. Το παρουσίασαν ο Bradley Cooper και η Jennifer Aniston που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Τις συνδέει άλλωστε μακροχρόνια φιλία.

Στη σκηνή όπου το βράδυ του Σαββάτου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο είχε δώσει το 1963 την πρώτη της μεγάλη συναυλία. "Είναι τόσο υπέροχο να παραλαμβάνεις αυτό το βραβείο γιατί ξέρεις από πριν ότι θα το πάρεις. δεν χρειάζεται να αγωνιάς... Και δεν χρειάζεται να πεις με χαρά 'Είμαι τόσο χαρούμενη που έχασα'. Τέλος πάντων, όλοι ξέρετε τι εννοώ" αστειεύτηκε η Barbra Streisand.

Περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ