Follow us

12 χρόνια Vodafone Discover Graduate Program: Το πιο δυναμικό ταξίδι σταδιοδρομίας των νέων ξεκινά στη Vodafone

400 νέα ταλέντα έχουν αποκτήσει πολλά περισσότερα από μία απλή θέση εργασίας!

MissBloom TEAM
Vodafone

Το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων Vodafone Discover Graduate Program, το οποίο συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια από την έναρξή του, δίνει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε νέα άτομα χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία να ξεκινήσουν δυναμικά το επαγγελματικό τους ταξίδι μέσα στη Vodafone. Μέχρι σήμερα, συνολικά 400 άτομα έχουν αποφοιτήσει από το πρόγραμμα, αποκτώντας εργασιακή εμπειρία δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες και έχοντας εξελίξει την καριέρα τους, μέσα σε διαφορετικά τμήματα της Vodafone Ελλάδας.

Το Vodafone Discover απευθύνεται σε απόφοιτους Ανώτερων και Πολυτεχνικών Σχολών σε Ελλάδα και εξωτερικό οι οποίοι έχουν πάθος για την τεχνολογία και ονειρεύονται να ηγηθούν σε θέσεις του μέλλοντος. Το πρόγραμμα προσφέρει 5 διαφορετικές κατευθύνσεις, 1 ή 2 ετών, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις σπουδές των υποψηφίων. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία από τις κατευθύνσεις του προγράμματος: Technology, Software Development, Corporate Business, Commercial και Data & Analytics.

Όπως για παράδειγμα η Μαριλένα Ράλλη, η οποία είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας και δεν θα μπορούσε να είχε φανταστεί πως τελικά ο δρόμος της θα ήταν η τεχνολογία. "Δεν είχα ιδέα πως μ' ένα πτυχίο Φιλοσοφικής θα μπορούσα να εργάζομαι στον τομέα της Τεχνολογίας. Όμως, μέσα από το Vodafone Discover είχα τη δυνατότητα να ανακαλύψω τον τομέα του Language Technology. Βρήκα τον δικό μου νέο ρόλο που αποτελεί τη δική μου πραγματικότητα" θα πει η Μαριλένα, που ανήκει στην οικογένεια της Vodafone σήμερα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα, οι απόφοιτοι γίνονται μέλη μίας ομάδας, εκπαιδεύονται σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, βλέπουν τις ιδέες τους να υλοποιούνται και έχουν τη δυνατότητα ανέλιξης σε καίριες θέσεις του οργανισμού μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Επίσης, έχουν την υποστήριξη και την ευελιξία που χρειάζονται ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής μέσα από ανταγωνιστικά προνόμια και παροχές.

Η Vodafone αφουγκραζόμενη επιπλέον τις εργασιακές ανάγκες της εποχής παρέχει τη δυνατότητα υβριδικού τρόπου εργασίας (που προτιμά ιδιαίτερα η Γενιά Ζ και όσες ακολουθούν). Η απεριόριστη πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, ο εξοπλισμός για εργασία από το σπίτι, οι μοντέρνες εγκαταστάσεις, η δυνατότητα εργασίας από το εξωτερικό για έως 20 μέρες το χρόνο είναι παροχές που σίγουρα έλκουν τους νέους εργαζόμενους που ζητούν ευελιξία στον εργασιακό τομέα.

Σύμφωνα με την Ηρώ Μέλλιου, HR Director της Vodafone Ελλάδας: "Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το χώρο σε ταλαντούχα άτομα, ώστε να βρουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο και να αφήσουν το στίγμα τους στον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο της Τεχνολογίας. Το Vodafone Discover Graduate Program αντανακλά τη δέσμευση μας να καλλιεργούμε το ταλέντο, να επενδύουμε στις νέες δεξιότητες και ιδέες και να δημιουργούμε ένα ασφαλές, ευέλικτο περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, όπου μπορούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας και την κοινωνία".

Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει και το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Vodafone, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν νέα άτομα ακόμη και αν δεν έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, ώστε να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να έρθουν σε επαφή με πραγματικές συνθήκες εργασίας και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας σε απαιτητικά έργα εντός ενός μεγάλου τεχνολογικού οργανισμού.

Επίσης, το διεθνές πρόγραμμα Vodafone Campus Lab απευθύνεται σε άτομα που σπουδάζουν ή αποφοίτησαν πρόσφατα από όλα τα επιστημονικά πεδία και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία διάρκειας 6 μηνών, κατά την οποία έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με άτομα από διαφορετικές χώρες και να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που απαιτεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, καθώς και να αναπτύξουν κουλτούρα καινοτομίας, συνεργασίας και συμπερίληψης.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η Vodafone για νέους και νέες εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ