Follow us

Gary Sinise | Πέθανε ο 33χρονος γιος του πρωταγωνιστή του "CSI NY" από σπάνια μορφή καρκίνου

Ο ηθοποιός Gary Sinise ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου του από σπάνια μορφή καρκίνου.

MissBloom TEAM
sinise instagram

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Gary Sinise μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του γιου του McCanna "Μac" Sinise, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 33 ετών.

Ο 68χρονος ηθοποιός του "Forest Gump" αποκάλυψε ότι ο γιος του πέθανε στις 5 Ιανουαρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τη σπάνια μορφή καρκίνου της σπονδυλικής στήλης "χόρδωμα" σε ανάρτηση που κοινοποίησε στον ιστότοπο του "Ιδρύματος Gary Sinise" την Τρίτη.

Ο Gary Sinise 68 ετών, είχε αποκτήσει τον Mac με τη σύζυγό του, Moira Harris – το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1981 και έχει επίσης τις κόρες Sophie και Ella. Ο ηθοποιός έχει κερδίσει Emmy, Χρυσή Σφαίρα και Tony, και είναι επίσης γνωστός για τις συμμετοχές του στις ταινίες "Forrest Gump”, "Apollo 13” και "The Green Mile”.

Ο "Μac" είχε δουλέψει με το ίδρυμα και είχε υποστηρίξει τo συγκρότημα "Lt. Dan Band" του πατέρα του ως ντράμερ μέχρι που οι επαναλαμβανόμενες επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη και η εξέλιξη του καρκίνου του τα τελευταία χρόνια τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί.

Σε μήνυμα που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο του Ιδρύματος Gary Sinise , ο ηθοποιός μίλησε για τον γιο του."Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και τα καταφέρνουμε όσο καλύτερα μπορούμε", έγραψε.

"Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις ένα παιδί. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια, και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Με τα χρόνια έχω γνωρίσει τόσες οικογένειες πεσόντων ηρώων μας. Είναι αποκαρδιωτικό, και είναι απλά σκληρό. Ο αγώνας με τον καρκίνο της οικογένειάς μας διήρκεσε 5 ½ χρόνια και γινόταν όλο και πιο δύσκολος όσο περνούσε ο καιρός. Ενώ η καρδιά μας πονάει που τον έφυγε, παρηγορούμαστε γνωρίζοντας ότι ο Mac δεν παλεύει πλέον, και εμπνεόμαστε και συγκινούμαστε από το πώς τα κατάφερε".

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ