Follow us

To περίμενες εσύ αυτό από τη Μαρία Ηλιάκη;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει κάποια ψύχραιμα πράγματα για τη Μαρία Ηλιάκη

ηλιακη @marakiiliaki

Αν μου έλεγες πριν δέκα χρόνια, πως εγώ θα δήλωνα εντυπωσιασμένος από το coolness της Μαρίας Ηλιάκη θα σου έλεγα πως είσαι πραγματικά τρελός. Θα σε κοίταγα και λίγο στραβωμένος με ύφος "how you dare?" γιατί κακά τα ψέματα, δεν την πήγαινα μία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Εντάξει, μου άρεσε στην τηλεόραση στο μέτρο που μου άρεσε τότε όλο το "Δέστε τους". Απλά στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, κάτι δεν πήγαινε καλά στο μεταξύ μας. Γύρευε τώρα κι εγώ πόσο κομπλεξικό 25χρονο ήμουν, πριν δέκα χρόνια. Μια μέρα, δε, είχε έρθει στο γραφείο και νομίζω -και οι δύο- προσπαθούσαμε να κοιτάξουμε κάπου αλλού μπας και συναντηθούν τα βλέμματα μας υπονοώντας "εσύ είσαι ρε βλαμμένο που με σχολιάζεις;" και εγώ να είμαι σε φάση "έλα έχε χάρη που κάνεις νούμερα φέτος".

Να μείνουμε βέβαια στο ότι τηλεοπτικά ήταν απόλαυση και τότε!

Τα χρόνια πέρασαν, σε εμένα μάλλον έπιασε η ψυχοθεραπεία, αλλά κυρίως η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να δει τα πράγματα αλλιώς. Ρε παιδί μου, δεν είναι πως έκανε κάποια βήματα... πιο κει η Μαρία Ηλιάκη, είναι που έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μη σου πω και αλλαγή πλακέτας, γιατί οι εργοστασιακές της μπορεί να ήταν ακόμα λίγο... ξινές.

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ