Follow us

Heath Ledger- Naomi Watts | Ήταν το ομορφότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Η Νaomi Watts και ο αείμνηστος Heath Ledger υπήρξαν ζευγάρι. "Κατά βάθος ξέραμε και οι δύο πως δεν θα κρατούσε για πάντα" είχε ομολογήσει η Watts.

watts Splash

Ίσως το ομορφότερο ζευγάρι ηθοποιών. Ο Heath Ledger και η Νaomi Watts - αμφότεροι με καταγωγή από την Αυστραλία- γνωρίστηκαν την άνοιξη του 2002 στα γυρίσματα της ταινίας Ned Kelly. Χρόνια αργότερα, η Watts δήλωσε στο Parade ότι εκείνη την εποχή δεν γνώριζε καλά τη δουλειά του Ledger, αλλά γοητεύτηκε αμέσως από την έντασή του. "Σκέφτηκα, 'Ουάου! Αυτός ο τύπος είναι γεμάτος ενέργεια'. Ήταν κάτι βαθύ στα μάτια του. Μπορούσες να τα κοιτάξεις και έλεγαν χίλιες ιστορίες με μια ματιά. Υπήρχε ένα υπέροχο μείγμα δύναμης και ευθραυστότητας σε ό,τι έκανε, το οποίο σε τραβούσε μέσα του. Η δύναμή του δεν σε τρόμαζε. Σε γοήτευε. Και η ευθραυστότητά του σε άγγιζε", είχε πει η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Watts και ο Ledger έγιναν σύντομα ζευγάρι πηγαίνοντας μαζί πρεμιέρες ταινιών, τα βραβεία και τις εκδηλώσεις, εμφανώς ερωτευμένοι.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ασκούσαν όμως πίεση στο ζευγάρι, καθώς οι καριέρες τους απογειωνόντουσαν. Παράλληλα, τα 10 χρόνια διαφοράς της ηλικίας έπαιξαν κι αυτά ρόλο, καθώς η Watts ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά ενώ ο Heath ήταν μόλις 25 ετών.

Χώρισαν για λίγο τον Οκτώβριο του 2003, μια απόφαση που απέδωσαν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. "Αυτή τη στιγμή στη ζωή τους και οι δύο είναι απασχολημένοι ακολουθώντας καριέρες που τους οδηγούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Παραμένουν στενοί φίλοι", ανέφεραν στην επίσημη ανακοίνωση του. Όμως βρέθηκαν ξανά μαζί πριν το τέλος του έτους και αργότερα είχαν πάει μαζί στα Όσκαρ και στα βραβεία SAG του 2004.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ