Follow us

Όλα όσα ξέρουμε για το νέο spin-off του Game of Thrones

H ανακοίνωση για το A Knight of the Seven Kingdoms ήταν αυτό που χρειάζονταν όλοι οι fans του Game of Thrones.

MissBloom TEAM
ταινια

Σχεδόν έναν χρόνο αφότου το HBO παρουσίασε την ιδέα ενός δεύτερου spin-off του Game of Thrones, ο διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, έδωσε επιτέλους μια ενημέρωση για το Α Knight of the Seven Kingdoms.

Η παραγωγή της σειράς αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος, με ημερομηνία προβολής το 2025.

Τα υπόλοιπα spin-offs

Ο δημιουργός του σύμπαντος, George R.R. Martin, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός στο A Knight of the Seven Kingdoms, το οποίο επικεντρώνεται στη συλλογή διηγημάτων του, Tales of Dunk and Egg. Αξίζει να σημειωθεί ότι το A Knight of the Seven Kingdoms θα προβληθεί και αυτό στο HBO, καθώς ήδη φημολογείται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη μερικά ακόμα spin-offs του Thrones.

Υπήρχε μια πιθανή σειρά Aegon the Conqueror, καθώς και ένα sequel του Jon Snow που ο ίδιος ο ηθοποιός Kit Harrington φέρεται να είχε προτείνει στο δίκτυο. Δεδομένης της επιτυχίας του House of the Dragon -δύο χρόνια μετά το τέλος του Game of Thrones-, μια τρίτη spin-off σειρά του Game of Thrones βγάζει νόημα.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με το HBO, η σειρά θα εκτυλίσσεται σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones. Χρονικά, αυτό την τοποθετεί ανάμεσα από το House of the Dragon και το Game of Thrones. Σύμφωνα με το HBO, το A Knight of the Seven Kingdoms ακολουθεί "έναν νεαρό, αφελή αλλά θαρραλέο ιππότη, τον Ser Duncan the Tall, και τον μικροσκοπικό ακόλουθό του, τον Egg. Σε μια εποχή που η γενιά των Targaryen κατέχει ακόμα τον Σιδηρούν Θρόνο και η μνήμη του τελευταίου δράκου δεν έχει ακόμα περάσει, μεγάλα πεπρωμένα, ισχυροί εχθροί και επικίνδυνα κατορθώματα περιμένουν αυτούς τους απίθανους και ασύγκριτους φίλους".

Ευτυχώς, τα βιβλία του George R.R. Martin παρέχουν τον "οδικό χάρτη" -και πώς όλα αυτά συνδέονται με τη δράση του Game of Thrones.

Διαβάστε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ