Follow us

Γιώργος Λάνθιμος | H σπάνια φωτογραφία με τον διάσημο πατέρα του, Αντώνη Λάνθιμο

"Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο", δήλωσε στο παρελθόν ο πατέρας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λάνθιμος

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχασε την μητέρα του σε ηλικία μόλις 19 ετών, ωστόσο ο πατέρας του, Αντώνης Λάνθιμος, πρόλαβε να δει τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του ταλαντούχου γιου του όπως ο "Κυνόδοντας" και ο "Αστακός". Παρόλο, που τα όνειρα του για τον Γιώργο ήταν διαφορετικά, καθώς ως επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής προσπάθησε να μεταδώσει στον μικρό Λάνθιμο την αγάπη του για το άθλημα, αποδέχτηκε την κλίση του στην τέχνη.

"Μάταια προσπαθούσα να του μεταδώσω το μικρόβιο του μπάσκετ", εξηγεί ο παλαιός αρτίστας των γηπέδων Αντώνης Λάνθιμος. "Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο".

Τελικά, ο Γιώργος Λάνθιμος ακολούθησε το δικό του όνειρο και σήμερα είναι ένας βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του οποίου το όραμα έχει μαγνητίσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους πιο " αυστηρούς" λάτρεις του κινηματογράφου. Ποια ήταν, όμως, η άποψη του πατέρα του; Ο πατέρας του, Αντώνης, είχε πει για τα έργα του: "Οι ταινίες του γιου μου έχουν περίεργη υπόθεση και ασχολούνται με το παράδοξο. Δεν ξέρω από πού αντλεί τα σενάρια για τις ταινίες του μαζί με τον φίλο του, Ευθύμη Φιλίππου. Καμιά φορά παρακολουθώ τις ταινίες του και απορώ και εγώ πώς τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ