Follow us

Είναι η Κate Middleton η επόμενη "θλιμμένη πριγκίπισσα" Diana;

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν καταπονημένη καθώς καθόταν δίπλα στον πρίγκιπα William την Δευτέρα και όλοι την συνέκριναν με την πριγκίπισσα Diana.

MissBloom TEAM
kate splash news/ideal image

Η συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με τις φωτογραφίες της Πριγκίπισσας της Ουαλίας φαίνεται να επηρεάζουν σημαντικά την ανάρρωση της προκαλώντας ανησυχίες για την επιδείνωση της κατάστασής της. Οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την " εξαφάνιση" της Κate, την δημοσίευση που, τελικά, ήταν προϊόν photoshop, και την λυπημένη εμφάνιση μέσα στο αυτοκίνητο έχουν διαιωνιστεί και προκαλέσει παραλληλισμούς με τις εικόνες της νεκρής μητέρας του William της πριγκίπισσας Diana.

Ώρες αφότου ζήτησε συγγνώμη και ανέλαβε όλη την ευθύνη για το "ατύχημα" στο μοντάζ, η μητέρα των τριών παιδιών βγήκε έξω με τον σύζυγό της πρίγκιπα William. Ωστόσο, εδώ και μέρες, η εξαφάνισή της Kate Middleton από τα φώτα της δημοσιότητας έχει προκαλέσει ανησυχίες στο κοινό.

Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια έχουν μοιραστεί κάποιες πληροφορίες για την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο PageSix πυροδοτώντας ανησυχίες " ότι αυτή η προσοχή δεν της κάνει καλό".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ