Follow us

Κate Middleton - Πρίγκιπας William | Πώς ξεκίνησε το love story τους 20 χρόνια πριν;

Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το Μάρτιου του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε το love story τους.

MissBloom TEAM
kate Splash

Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο "Game of Crowns", του δημοσιογράφου Christopher Andersen προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με όσα ανέφερε για την ατίθαση πλευρά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ. Σύμφωνα με απόσπασμά του, η Κate Middleton είχε σκοπό της ζωής της να τυλίξει τον πρίγκιπα William, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της μητέρας της.

Εξάλλου, η μητέρα της Κάρολ ήταν αυτή που αποφάσισε να στείλει την κόρη της στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και όχι σε εκείνο του Εδιμβούργου, όπως αρχικά είχαν επιλέξει, ώστε να έρθει πολύ κοντά με το γαλαζοαίματο William. Μάλιστα, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η Κάρολ έβαλε την κόρη της στο παιχνίδι, στέλνοντάς της σε διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες εκείνος ήταν παρών, προκειμένου να του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Πριν γίνει Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Η ζωή της Κate σαφώς και δεν ήταν πάντα τόσο παραμυθένια. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους του Φάιφ της Σκωτίας, η Κate εργάστηκε ως υπάλληλος στην βρετανική εμπορική αλυσίδα Jigsaw. Τον Νοέμβριο του 2007, η Κate αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση της στη Jigsaw και ξεκίνησε να δουλεύει ως υπεύθυνη μάρκετινγκ, φωτογράφος και σχεδιάστρια της ιστοσελίδας της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων των γονιών της, Party Pieces.

Ωστόσο, πάντα φιλόδοξη όταν ήταν φοιτήτρια ήταν πιστή πελάτισσα στα πολυτελή clubs του Mayfair και μάλιστα ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας των προσκεκλημένων.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ