Follow us

Λίλυ Παπαγιάννη | Η πιο φινετσάτη κυρία του ελληνικού Θεάτρου σε ηλικία 27 ετών

Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα. Μια σπάνια φωτογραφία 62 χρόνια πριν.

MissBloom TEAM
παπαγιαννη screen-shot

Η αγαπημένη σε όλους "Αθηνάαααα" όπως την αποκαλούσε η Τζένη Καρέζη στην ταινία "Δεσποινίς Διευθυντής", η Λίλυ Παπαγιάννη αν και δεν έχει παίξει σε πολλές ταινίες, παραμένει αξέχαστη λόγω της φινέτσας και της κομψότητας της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ανιψιά της, Έλενα Ακρίτα, ο Μάριος Πλωρίτης που την είχε μαθήτρια στη σχολή, της είχε πει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας εκεί μέσα που να μην την είχε ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1957, στον "Πλούτο" του Αριστοφάνη. Έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το 1959 στην ταινία "Νταντά με το Ζόρι" δίπλα στον Μίμη Φωτόπουλο και τη Γεωργία Βασιλειάδου.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία η Λίλη Παπαγιάννη ήταν μόλις 27 ετών. Η αξέχαστη ηθοποιός, εκτός από φινετσάτη και όμορφη, χαρακτηριζόταν από ταλέντο, παιδεία και ποιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ