Follow us

O Banksy έκανε και πάλι το θαύμα του | Η νέα του νέα τοιχογραφία στο Λονδίνο χαρίζει πράσινο και... αξία

Ο Banksy πρόσθεσε κι άλλο πράσινο στο βόρειο Λονδίνο!

MissBloom TEAM
bansky © Shutterstock

Ο καλλιτέχνης του δρόμου ανέβασε τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες πριν και μετά από την τοιχογραφία του Finsbury Park, στο βόρειο Λονδίνο.

Πράσινο χρώμα ψεκασμένο σε έναν τοίχο πίσω από ένα κομμένο δέντρο για να μοιάζει με φύλλωμα, το οποίο "ενσωματώνεται" στο έργο και το ολοκληρώνει. Στο επίκεντρο του θέματος βρίσκεται ένα κορίτσι.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να δει την τοιχογραφία, με έναν κάτοικο να δηλώνει "περήφανος" που επιλέχθηκε ο δρόμος του.

"Μοιάζει με προσωπικό μήνυμα προς εμάς τους κατοίκους, νιώθουμε τόσο περήφανοι", δήλωσε η Wanja Sellers, η οποία ζει κατά μήκος του δρόμου από την τοιχογραφία.

Ο πρώην ηγέτης των Εργατικών Jeremy Corbyn δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι ήταν "ευτυχής" που είδε το έργο τέχνης στην εκλογική του περιφέρεια Islington North.

"Ο Banksy ήρθε στο Finsbury Park με λίγο πράσινο σε ένα μέρος που χρειάζεται λίγο περισσότερο πράσινο. Είμαστε η πιο πυκνοκατοικημένη εκλογική περιφέρεια της χώρας και είμαι απλώς ενθουσιασμένος", δήλωσε ο βουλευτής.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ