Follow us

Eric Clapton | H προσωπική τραγωδία που κρύβεται πίσω από το εμβληματικό τραγούδι του Tears in Heaven

Η σπαραξικάρδια μπαλάντα και η τραγική ιστορία της.

MissBloom TEAM
clapton splash news ideal

"Θα ήξερες το όνομά μου, αν σε έβλεπα στον ουρανό; Θα ήταν το ίδιο, αν σε έβλεπα στον ουρανό;" τραγουδάει ο Eric Clapton στην υπέροχη μπαλάντα του "Tears in Heaven". Το τραγούδι υκλοφόρησε το 1991, μπήκε στο top 10 σε περισσότερες από 20 χώρες και κέρδισε 3 Grammy: ως το τραγούδι της χρονιάς, το άλμπουμ της χρονιάς και την καλύτερη ανδρική ποπ φωνητική ερμηνεία.

Αν και σημείωσε απίστευτη επιτυχία,για τον ίδιο θα παραμείνει πάντα ένα τραγούδι γεμάτο πόνο. Ο Clapton έγραψε το τραγούδι για τον 4χρονο γιο του Κόνορ που πέθανε σε ατύχημα.

Η τραγική στιγμή της μοίρας

Ο γιος του Clapton ζούσε με την σύντροφό του, την Ιταλίδα ηθοποιό Lory Del Santo. Το πρωινό της 20ης Μαρτίου του 1991 έπαιζε στο διαμέρισμα της μητέρας του στη Νέα Υόρκη. Ο Κόνορ έπεσε από ένα παράθυρο που είχε μείνει κατά λάθος ανοιχτό μετά από εργασίες καθαριότητας στο διαμέρισμα, το οποίο βρισκόταν στον 53ο όροφο. Ο Clapton διέμενε σε κοντινό ξενοδοχείο και ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή να παραλάβει τον Κόνορ για να περάσουν τη μέρα του μαζί στον ζωολογικό κήπο του Σέντραλ Παρκ.

"Ετοιμαζόμουν να βγω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου για να πάω να τον πάρω. Η Lory ήταν στην άλλη άκρη του τηλεφώνου και ακουγόταν υστερική, φωνάζοντας ότι το παιδί ήταν νεκρό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω" είχε πει ο Clapton σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Σου Λόλεϊ.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ