Follow us

Έψαχνα να βρω τα τέλεια ασύρματα ακουστικά... και τελικά τα βρήκα

Η ζωή στο γραφείο μόλις έγινε ευκολότερη.

MissBloom TEAM
Huawei

Η καθημερινότητα είναι ένας μαραθώνιος. Δεν ξέρω ποιος το έχει πει αυτό, αλλά είναι μία από τις πιο σοφές ρήσεις που έχω ακούσει ποτέ. Από την ώρα που χτυπάει το ξυπνητήρι, ξεκινούν και οι απαιτήσεις. Σπίτι, δουλειά, οικογένεια και μέσα σε όλα αυτά και ελάχιστος χρόνος για τον εαυτό σου και τους φίλους σου. Αναπόφευκτα θέλουμε στη ζωή μας πράγματα που θα την κάνουν καλύτερη και ευκολότερη. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τελευταία χρόνια έχω γίνει μεγάλη tech lover. Οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί και πέσει στα ραντάρ μου, είναι αμέσως υποψήφιο για αγορά, αφού φυσικά πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις. Και ποιες είναι αυτές; Μία και βασική: Να κάνει τη ζωή μου ευκολότερη. Για παράδειγμα, από τότε που βγήκε το HUAWEI WATCH GT4, δεν το έχω βγάλει από το χέρι μου, γιατί είναι ένα στυλάτο smartwatch με πολλές state-of-the-art λειτουργίες, όπως τα Activity Rings και την εφαρμογή διαχείρισης θερμίδων, Stay Fit.

Κάπως έτσι ξεκίνησα να αναζητώ ακουστικά για το κινητό μου. Η αλήθεια είναι ότι οι μέχρι τώρα επιλογές μου δεν με είχαν αφήσει απολύτως ικανοποιημένη. Βέβαια είναι και οι απαιτήσεις μου πολλές. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, είμαι δημοσιογράφος, μιλάω πολύ στο τηλέφωνο, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ύπαρξη ακουστικού. Κάποια δεν εφάρμοζαν καλά στο αυτί μου. Άλλα δεν απομόνωναν τους εξωτερικούς ήχους και άλλων η μπαταρία "κρατούσε" ελάχιστα. Και όταν έχεις να πάρεις μία συνέντευξη, το τελευταίο που θέλεις να σου συμβεί, είναι να "μείνεις" από μπαταρία!

Και κάπως έτσι, και αφού κατέληξα ότι οι απαιτήσεις μου είναι πολλές και μάλλον δεν θα βρω κάτι να ανταποκρίνεται σε αυτές, μου μίλησαν για τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip. Πρόκειται για τη νέα γενιά ακουστικών TWS του brand, τα οποία απευθύνονται στη νέα γενιά ακροατών που αποζητούν τον μαγικό συνδυασμό της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και της τελευταίας λέξης της μόδας. Είναι η νέα fashion forward πρόταση της Huawei η οποία είναι πολλά περισσότερα από απλά ακουστικά και μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει στη δουλειά, στον αθλητισμό, την αναψυχή και να τα συνδυάσει με όλα τα λουκ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Επίσης, τα νέα ακουστικά συνδέονται με iOs και Android συσκευές, όπως όλα τα wearables της Huawei.

Έψαχνα να βρω τα τέλεια ασύρματα ακουστικά... και τελικά τα βρήκα

Η περιγραφή αναμφισβήτητα εντυπωσιακή, αλλά ήρθε και η ώρα της δοκιμής. Και ομολογώ ότι έμεινα κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη. Θα πω ξετρελαμένη και μάλλον δεν θα είμαι υπερβολική! Τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα open - ear ακουστικά, τα οποία σου επιτρέπουν να εργάζεσαι ή να αθλείσαι χωρίς να χάνεις επαφή με το περιβάλλον σου. Επιπλέον, είναι ένα προσεγμένο tech gadget για όλους εκείνους που αποζητούν την τον υψηλής ποιότητας υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι Huawei διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να επιτύχει μια βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και fashionable σχεδιασμό, που προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν εμποδίζουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό C-bridge. Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού.

Huawei

Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να επιτύχει ένα βέλτιστο μέγεθος και ολισθαίνει ομαλά στο δέρμα του χρήστη χωρίς να προκαλεί ενοχλήσεις. Η σύνδεση του "φασολιού" και της "μπάλας" είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κούμπωμα, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με την πιο περίπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια πυρήνα στον λεπτό βραχίονα προβόλου. Για να γίνω πιο σαφής: Ακόμα και ολόκληρη μέρα να φοράω τα ακουστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να "κουραστεί" ή να επιβαρυνθεί το αυτί μου. Ξέχασα να πω ότι είναι τα πρώτα ακουστικά που δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα σε δεξί και αριστερό αυτί, μιας και εφαρμόζουν άψογα και στα δύο, χάρη στην τεχνολογία Smart Wear Detection.

Huawei

Και πάμε τώρα στη διάρκεια της μπαταρίας που σας έλεγα παραπάνω. Προφανώς δεν έχω τον χρόνο- ίσως ούτε και το μυαλό - να φορτίζω συνέχεια τα ακουστικά μου. Πλέον με τα HUAWEI FreeClip αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί μιας και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με θήκη φόρτισης. Επιπλέον, είναι άκρως ανθεκτικά σε νερό, σκόνη και ιδρώτα καθώς έλαβαν βαθμολογία IP54.

Τέλος, επειδή η ζωή στο γραφείο είναι πολυάσχολη και έντονη, και επειδή όπου υπάρχει πολύς κόσμος υπάρχει και φασαρία, παρατήρησα με μεγάλη χαρά και ανακούφιση, ότι τα HUAWEI FreeClip έχουν την ικανότητα να απομονώνουν τους εξωτερικούς ήχους - ακόμα και τον αέρα - ώστε να μην επηρεάζεται καθόλου η συζήτηση ή η μουσική που έχω στα ακουστικά μου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακούγοντας open - ear ακουστικά, είναι δύσπιστοι, σχετικά με την πτώση της καθαρότητας ή τις διαρροές ήχου. Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.

Huawei

Μην ξεχάσω επίσης κάτι σημαντικό: Μέσω του AppGallery, μπορούμε να βρούμε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο όπως μεταξύ άλλων υπηρεσίες τραπεζών, παραγγελία φαγητού, εύρεσης ταξί, πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, και άλλες.

Θα κλείσω λέγοντας, ότι τα HUAWEI FreeClip μου άλλαξαν κυριολεκτικά την καθημερινότητα κάνοντάς την ευκολότερη και πιο γρήγορη. Επιπλέον, βρήκα το τέλειο στολίδι για τα αυτιά μου. Όχι πείτε, δεν είναι υπέροχο;

Huawei

Last but not least: Aπό τις 28 Μαρτίου έως και τις 10 Απριλίου μπορείς να αποκτήσεις τα FreeClip με δώρο το HUAWEI Band 8 στους επίσημους retailers της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr