"Σας εμπιστεύτηκα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ" | Το ξέσπασμα της 12χρονης λίγο πριν την απόφαση για τον Ηλία Μίχο

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η 12χρονη από τον Κολωνό δύο μέρες πριν βγει η απόφαση για τον βασικό κατηγορούμενο για τους βιασμούς και τη μαστροπεία, Ηλία Μίχο, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε, τονίζοντας ότι η μητέρα της είναι αθώα.

Το 13χρονο σήμερα παιδί μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένεια του σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και όπως είπε: "Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και (ότι όταν αναφέρομαι) στη μαμά μου λέω ψέματα”.

Η δήλωση της:

"Είμαι η … και θέλω να σας εκφράσω μια τελευταία φορά τα συναισθήματα μου. Ακούστε με σας παρακαλώ, ακούστε με. Εσείς ήσασταν η λύτρωσή μου, η βοήθεια που περίμενα τόσο καιρό μέσα στον εφιάλτη που ζούσα.

Σας εμπιστεύτηκα, σας μίλησα… περίμενα τη βοήθεια σας για να μην περάσει κανένα άλλο παιδί όσα πέρασα εγώ.

Η τιμωρία μου όμως δεν έχει τελειώσει. Οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ. Όχι τη μαμά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr