Follow us

"Master Your Own Business" : Το πρόγραμμα της Mastercard επιστρέφει

Θέλεις να αναπτύξεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες; Το Πρόγραμμα "Master Your Own Business" της Mastercard επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά

MissBloom TEAM
Mastercard

Η επαγγελματική επιτυχία δεν είναι απλώς αποτέλεσμα τυχαίων παραγόντων. Απαιτεί υπομονή, επιμονή, και τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία. Είναι ένας τομέας όπου η γνώση και η κατανόηση του εργασιακού περιβάλλοντος έχουν καθοριστική σημασία. Ωστόσο, για πολλές γυναίκες, η πρόκληση της επιτυχίας μπορεί να φανεί πολύπλοκη και απαιτητική. Η ανισότητα των φύλων οι προκαταλήψεις και οι κοινωνικοί περιορισμοί μπορούν να αποτελέσουν εμπόδια στον δρόμο προς την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. Με την κατάλληλη υποστήριξη, εκπαίδευση και τις απαραίτητες ευκαιρίες, οι γυναίκες μπορούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να κάνουν τα επαγγελματικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Σε αυτό το σημείο έρχεται να συμβάλλει η Mastercard με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών "Master your Own Business” το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με το Executive Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Διαβάστε περισσότερα στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ