Follow us

Aide-mémoire | Η επαναφορά της Μενεγάκη, η συνεργασία της χρονιάς που μόλις έκλεισε & η ρεβάνς του Τσουρού

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

μενεγακη Instagram @elenimenegaki

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Θυμάστε πριν λίγες που κάναμε λόγο για το τίμημα της καλής τηλεόρασης; Πολύ έντονα τη σκέφτομαι αυτή την κουβέντα τις τελευταίες ημέρες. Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αν είχα κι εγώ στα χέρια μου τις φωτογραφίες με τον Γιώργο Μαρίνο και ήμουν "εκπομπάρχης", θα τις έπαιζα. Δεν κρύβομαι πίσω από κανένα πρόσχημα. Τώρα αν θα ένιωθα άσχημα που θα τις έπαιζα, γιατί προφανώς όλα δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ακριβώς σε θέση να ορίσει τι θέλει και τι δεν θέλει, είναι μια άλλη ιστορία.

Τον Κώστα Τσουρό και το "Ακόμα δεν είδες τίποτα" δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς για τίποτα, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Ίσως θα άλλαζα το τρέιλερ, που άφηνε να εννοηθεί πως ο Γιώργος Μαρίνος θα μιλούσε στην κάμερα, δίνοντας έτσι κάποια ψήγματα ελπίδας που ίσως θα ήταν σε θέση να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις με διαύγεια. Χαρτί μιλήσει, χωριάτης πάψει. Το εύρημα "έπιασε", η επικαιρότητα τον βοήθησε και μπράβο του. Αρκεί να μην είναι αυτό το "αποτύπωμα" της εκπομπής.

Στα ευχάριστα, να σας teas-άρω μια μεγάλη είδηση… Εκείνη είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ετών, σε τηλεόραση και όχι μόνο. Εκείνος είναι αναμφίβολα μία από τις πιο σταθερές αξίες της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Και οι δύο με καριέρα δεκαετιών. Αυτοί οι δυο super stars την ερχόμενη σεζόν θα ενώσουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής, για δεύτερη φορά στην πορεία τους. Βρείτε τους ή περιμένετε λίγο μέχρι η είδηση να γίνει… ανακοινώσιμη.

Με ενοχλεί το ψέμα, δεν με ενοχλεί η "πολιτική" διαχείρισης της δημόσιας εικόνας ενός ανθρώπου. Πείτε έστω τη μισή αλήθεια, όχι ότι δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουν οι επόμενοι να χτίζουν ομάδες, να κάνουν προτάσεις και εσείς εξακολουθείτε ακόμα σε κάμερες και πεσίματα να λέτε πως "είναι ακόμα νωρίς". Ναι, νωρίς είναι για όσους βρίσκονται στα… τυφλά. Όσοι ξέρουν πού πάει η καριέρα τους, έχουν εδώ και καιρό γνώση για το τι τους περιμένει.

Για παράδειγμα, ο ΣΚΑΪ βγάζει στον αέρα δύο reality back to back μέσα στους επόμενους μήνες. Το "My Man Can" με τον Φάνη Λαμπρόπουλο έρχεται τον Μάιο στη συχνότητα του Φαλήρου, τη στιγμή που για τον Σεπτέμβριο η Acun Media αρχίζει να στήνει το Exatlon. Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό, ακραία αθλητικό reality, χωρίς τα έντονα στοιχεία επιβίωσης του Survivor, παρόλο που η εικόνα δεν διαφέρει και τόσο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όνομα… χαλάκι για την πόρτα στη φημολογία γύρω από τον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως δεν έχει ακούσει το τηλέφωνό του να χτυπά. Μαθαίνω πως χρειάζονται γνώσεις περιγραφής αγώνων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Να δούμε ποιο πρόσωπο θα "χτυπήσουν". Παράλληλα, ξαναβιδώνονται οι πολυθρόνες του The Voice… Ποιοι θα μείνουν ποιοι θα φύγουν, άγνωσται αι βουλαί του υψίστου.

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ