Follow us

Η Shannen Doherty "προετοιμάζει" τις τελευταίες λεπτομέρειες του θανάτου της

Προετοιμάζεται για το "τέλος" – Κλείνει εκκρεμότητες και αδειάζει τα σπίτια της.

MissBloom TEAM
doherty splash

Η Shannen Doherty που δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού σε στάδιο 4, σκέφτεται ότι μπορεί να επέλθει το μοιραίο και ομολογεί ότι ο θάνατός της θα είναι πολύ δύσκολος για τη μητέρα της Rosa. Γι’ αυτό και θέλει να το κάνει πιο εύκολο για εκείνην όταν πεθάνει.

Η ηθοποιός του "Beverly Hills, 90210" σημείωσε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας του podcast "Let’s Be Clear" πως "η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου". "Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από εκείνη".

Και συνέχισε: "Επειδή θα είναι τόσο σκληρό για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να διαχειριστεί. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθηκευτικούς χώρους γεμάτα έπιπλα.”

Η 52χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι άρχισε να ψάχνει τα υπάρχοντά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που είχε συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια "σε περίπτωση” που της συνέβαινε κάτι. Η ηθοποιός έκανε πιο πρόσφατα ένα ταξίδι νότια στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα πράγματά της, αφού αποφάσισε να αφήσει το όνειρό της να ζει στο κτήμα και να φροντίζει άλογα.

Η Shannen Doherty πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να κατασκευάσει ένα καταφύγιο για άλογα που "εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή είναι πολύ μεγάλα”. "Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου”, είπε δακρύζοντας.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ