Follow us

Viral | Η καθημερινή τρυφερή "τελετουργία" του νεαρού ζευγαριού, που λιώνει καρδιές

Είναι "σύζυγος- golden retriever" λέει η Holly για τον Emre που κατέκτησαν το TikTok με το βίντεο τους.

MissBloom TEAM
ερωτευμενο ζευγαρι tiktok

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, αυτός ο αφοσιωμένος σύζυγος αδημονεί να γυρίσει σπίτι και να περάσουν το βράδυ παρέα με τη σύζυγό του.

Στις 24 Φεβρουαρίου, η Holly Burt, η TikToker με έδρα το Λονδίνο, μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο που την έδειχνε να περιμένει στο παράθυρό της να περάσει ο σύζυγός της, Emre Okay, από ένα διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου - έτσι ώστε να την υποδεχτεί καθώς επέστρεφε από τη δουλειά.

"Κάθε βράδυ που ο σύζυγός μου επιστρέφει από τη δουλειά, με καλεί από το λεωφορείο και θέλει να τον χαιρετήσω από το σαλόνι μας", έγραψε η Burt πάνω από το βίντεο με τον σύζυγό της να χαιρετάει καθώς το λεωφορείο περνούσε από το σπίτι τους κατευθυνόμενο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Έβαλε το γλυκό κλιπ να ακουστεί με τη μουσική που δεν είναι άλλη από το "Waterloo" των ABBA.

"Παντρεύτηκα ένα γκόλντεν ριτρίβερ", έγραψε αστειευόμενη στη λεζάντα της ανάρτησης.

Για τους μη μυημένους, το "golden retriever boyfriend" αναφέρεται σε "ένα σημαντικό άλλο άτομο που είναι χαλαρό και καθιστά αρκετά απλή τη διατήρηση μιας ευτυχισμένης και ικανοποιητικής σχέσης" - τουλάχιστον σύμφωνα με το Urban Dictionary. Ο μοντέρνος όρος απογειώθηκε στο TikTok το 2023, με τα ζευγάρια να ανακαλύπτουν νέους τρόπους με τους οποίους μπορούν να θεωρούν τους συντρόφους τους "golden retriever".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ