Follow us

Christina Applegate | " Δεν έχω κάνει μπάνιο 3 εβδομάδες"

Η 52χρονη σταρ αποκαλύπτει την (σοβαρή πλέον) κατάσταση της υγείας της.

MissBloom TEAM
Christina Applegate Splash News / Ideal Image

Η Christina Applegate εξομολογήθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι "σε υποτροπή αυτή τη στιγμή" εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Η 52χρονη ηθοποιός του "Dead to Me" αποκάλυψε στο podcast της "MeSsy" ότι ο πόνος που προκαλεί η ασθένεια στο σώμα της έχει καταστήσει δύσκολο να κάνει μπάνιο, επομένως τα πράγματα στην προσωπική της υγιεινή είναι περίεργα.

" Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να αγοράσω μετοχές στο Cottonelle - εταιρεία με χαρτιά υγείας- γιατί δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες", είπε η Christina Applegate στην συμπαρουσιάστρια της, Jamie-Lynn Sigler. "Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος", παραδέχτηκε η σταρ.

Πρόσθεσε: "Έχω έναν τόσο μικρό πάγκο και ο κ**ος μου είναι τόσο τεράστιος αυτές τις μέρες που δεν μπορώ να καθίσω πάνω του, είναι σαν να γλιστρώ αμέσως από πάνω του… Έτσι, έχω πλένω το σώμα μου με Cottonelle". Η Άpplegate, η οποία ισχυρίζεται ότι αλληλεπιδρά μόνο με την κόρη της, Σάντι, 12 ετών, είπε ότι η εμπειρία του να μυρίζεις "τόσο άσχημα" ήταν "απαίσια" για όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ