Christina Applegate | " Δεν έχω κάνει μπάνιο 3 εβδομάδες"

Η 52χρονη σταρ αποκαλύπτει την (σοβαρή πλέον) κατάσταση της υγείας της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Christina Applegate εξομολογήθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι "σε υποτροπή αυτή τη στιγμή" εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Η 52χρονη ηθοποιός του "Dead to Me" αποκάλυψε στο podcast της "MeSsy" ότι ο πόνος που προκαλεί η ασθένεια στο σώμα της έχει καταστήσει δύσκολο να κάνει μπάνιο, επομένως τα πράγματα στην προσωπική της υγιεινή είναι περίεργα.

" Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να αγοράσω μετοχές στο Cottonelle - εταιρεία με χαρτιά υγείας- γιατί δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες", είπε η Christina Applegate στην συμπαρουσιάστρια της, Jamie-Lynn Sigler. "Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος", παραδέχτηκε η σταρ.

Πρόσθεσε: "Έχω έναν τόσο μικρό πάγκο και ο κ**ος μου είναι τόσο τεράστιος αυτές τις μέρες που δεν μπορώ να καθίσω πάνω του, είναι σαν να γλιστρώ αμέσως από πάνω του… Έτσι, έχω πλένω το σώμα μου με Cottonelle". Η Άpplegate, η οποία ισχυρίζεται ότι αλληλεπιδρά μόνο με την κόρη της, Σάντι, 12 ετών, είπε ότι η εμπειρία του να μυρίζεις "τόσο άσχημα" ήταν "απαίσια" για όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr