Follow us

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που σε ταξιδεύουν | Η "όαση" στα βόρεια προάστια που θα γίνει το αγαπημένο μας spot

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

MissBloom TEAM
Kastri Bistro

Ας κλείσουμε για μια στιγμή τα μάτια μας και ας αφήσουμε την πολύβοη πόλη, τη φασαρία, τα deadlines και το άγχος. Βρισκόμαστε σε ένα πανέμορφο άλσος, γεμάτο ανοιξιάτικα χρώματα και υπέροχες μυρωδιές από τα πεύκα που κατακλύζουν τον χώρο. Καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας, ενώ απολαμβάνουμε ένα ποτήρι κρασί περιμένοντας το πιάτο μας να σερβιριστεί.

Η παραπάνω περιγραφή θα μπορούσε να ανήκει σε όνειρο αλλά μπορεί και να γίνει πέρα για πέρα αληθινή. Βλέπετε, κάπου στο λεκανοπέδιο της Αττικής - και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια - υπάρχει ένας χώρος που μπορεί να σε αποσυμπιέσει και να σου προσφέρει τη γλυκιά "απόδραση" που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Το Ξενοδοχείο Domotel Kastri, είναι μία όαση, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, είναι εύκολα προσβάσιμη αλλά και δίνει μονομιάς την αίσθηση της εξοχής.

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που σε ταξιδεύουν | Η "όαση" στα βόρεια προάστια που θα γίνει το αγαπημένο μας spot

Ο μαγικός αυτός χώρος "ντύνει" τα βράδια μας με τις πιο όμορφες γεύσεις… Από τον πρωινό καφέ, το μεσημεριανό brunch αλλά και το δείπνο με τα signature cocktails, το Kastri Bistro είναι ένας all day, λουσμένος με φως, χώρος με θέα το αλσύλλιο του ξενοδοχείου. Τα ζεστά χρώματα διακόσμησης του χώρου, οι αναπαυτικοί καναπέδες και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης για όλες τις αισθήσεις σας. Άλλωστε, ας παραδεχτούμε, ότι είναι πολύ αναζωογονητικό να ξεκινάς τη μέρα σου με μια όμορφη φυσική θέα…

Kastri Bistro
Kastri Bistro

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος είναι ιδανικός για εταιρικά γεύματα, συναντήσεις αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ διαθέτει δωρεάν parking στο χώρο του ξενοδοχείου, σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, είναι pet friendly και προσβάσιμο σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

Info: https://domotel.gr/el/kastri-diamoni/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ