Follow us

Τα σημάδια που αγαπώ στο σώμα μου και εκείνα που (πλέον) θέλω να αποχωριστώ

Πώς αποχωρίστηκα σημάδια ετών που μου χαλούσαν τη διάθεση και ποια είναι εκείνα που θέλησα να συνεχίσω να φέρω για δικούς μου λόγους

MissBloom TEAM
woman back unsplash

Σας συμβαίνει και εσάς το εξής παράδοξο; Να οικειοποιηθείτε ένα σημάδι στο σώμα σας και να μην μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας χωρίς αυτό; Ένα από αυτά είναι ένα μικρό σημαδάκι στο πόδι μου, που απέκτησα (μετά δακρύων !). Το χτύπημα τότε δεν το είχα πάρει καθόλου καλά, αλλά το σημάδι που μου θυμίζει μέχρι σήμερα εκείνη την πτώση, για κάποιο παράδοξο λόγο, δεν θέλω πλέον να το αποχωριστώ.

Υπάρχουν και άλλα όμως, πιο πρόσφατα σημάδια που μου φέρνουν χαμόγελα κάθε φορά που τα αντικρίζω. Όπως είναι εκείνο που απέκτησα στη γέννηση της κόρης μου με καισαρική τομή.

Είναι και εκείνα όμως που αν είχα την επιλογή -ευχαρίστως και χωρίς δεύτερη σκέψη - θα τα έσβηνα από πάνω μου. Και το πέτυχα με τον πιο απλό τρόπο. Χάρη στην Hansaplast αποχωρίστηκα σημάδια ετών, χρησιμοποιώντας απλά, τα νέα καινοτόμα επιθέματα Ανάπλασης Ουλών. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν μετά από 4 εβδομάδες χρήσης (αν και ο προτεινόμενος χρόνος είναι 8 εβδομάδες συνεχούς χρήσης για 12 ώρες καθημερινά) είδα τις ουλές μου, πιο απαλές, λείες και επίπεδες.

Τα σημάδια που αγαπώ στο σώμα μου και εκείνα που (πλέον) θέλω να αποχωριστώ

Δείχνοντας έκπληκτη στον φαρμακοποιό μου τα πρώτα αποτελέσματα, μου εξήγησε πώς λειτουργεί η δράση των επιθεμάτων Hansaplast Ανάπλασης Ουλών. Πρόκειται για αυτοκόλλητα επιθέματα από πολυουρεθάνη. Το διαφανές επίθεμα είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει την ενυδάτωση του ουλώδη ιστού, αυξάνει τη θερμοκρασία στον ιστό της ουλής, γεγονός που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της διαδικασίας αναγέννησης της επιδερμίδας. Ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης είναι οι 8 συνεχόμενες εβδομάδες για 12 ώρες καθημερινά, αλλά και η περαιτέρω χρήση για περισσότερες εβδομάδες μπορεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση της ουλής.

HANSAPLAST

Και τώρα που επίσης ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα επιθέματα μπορούν να φορεθούν και με τα καλοκαιρινά μας ρούχα, καθώς είναι διακριτικά και διαφανή, από εύκαμπτο υλικό που επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει για μεγάλη άνεση και ανθεκτικά στο νερό. Το Hansaplast Ανάπλασης Ουλών μου έδωσε μία επιλογή που δεν θα μπορούσα να έχω φανταστεί: Να επιλέγω ποια σημάδια/ ουλές θα κρατήσω στο σώμα και ποια είναι εκείνα που ήρθε η ώρα να αποχωριστώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ