Follow us

Πάσχα στην Κέρκυρα και το ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Συνδυάζοντας τη διαχρονική του γοητεία με τη φιλοξενία του σήμερα, το πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη κλείνει συνωμοτικά το μάτι στη φετινή πασχαλινή σου απόδραση στο νησί των Φαιάκων.

MissBloom TEAM
divani

Το Πάσχα στην Κέρκυρα έχει διαφορετική αίγλη. Μία ενέργεια ιδιαίτερη, όπως το κράμα που συνθέτουν στην έκτασή της η παράδοση – οι Μπότηδες πέφτουν, σπάνε, συνθλίβουν κάθε κακό, το εκκλησιαστικό τελετουργικό – ο Επιτάφιος και η Αναστάσιμη λειτουργία αποτελούν σημεία ήσυχης συνάντησης κατοίκων και ταξιδιωτών, η φύση – με το γαλάζιο και το πράσινο να βρίσκονται σε χρωματική και θερινή ισορροπία, η φιλοξενία της.

Πάσχα στην Κέρκυρα και το ανανεωμένο Divani Corfu Palace

Το Πάσχα στην Κέρκυρα έχει το δικό του τελετουργικό, ιδανικό για όλα τα μέλη της οικογένειας. Θυμίζει μία γιορτή που σε αυτήν της μορφή δεν απολαμβάνεις σε κανέναν άλλον προορισμό. Πριν, όμως, πραγματοποιήσεις τη δική σου απόδραση στο νησί των Φαιάκων, χρειάζεται να έχεις ρυθμίσει ορισμένα πράγματα: τον τρόπο που θα φτάσεις στο νησί – αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά, το μέρος διαμονής. Γιατί, διακοπές χωρίς ξεκούραση δεν είναι σίγουρα διακοπές. Για το τελευταίο, φροντίζει το Divani Corfu Palace.

divani corfu palace

Σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 1,5 χλμ. από την παραλία του Μον Ρεπό, το πολυτελές, μα σύγχρονο value for money ξενοδοχείο φιλόξενα δεσπόζει στην ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στo διάσημο ιστορικό κέντρο της πόλης και τις δραστηριότητες του, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να απολαμβάνουν ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον. Ο καταπράσινος λόφος στην περιοχή Κανόνι προσφέρει το απαραίτητο οξυγόνο, όσο η θέα στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης ηρεμεί το πνεύμα, γαληνεύει τη ψυχή και κλείνει θελτικά το μάτι σε ένα Πάσχα περισσότερο καλοκαιρινό από ποτέ.

hotel

Ανάσα. Στο Divani Corfu Palace η όρασή σου ξεκουράζεται, η γεύση σου ικανοποιείται με εμπνευσμένες δημιουργίες για τις πρωινές και βραδινές ώρες, η ακοή σου εξημερώνεται με τον ήχο της λίμνης και των πουλιών που με το κελάιδισμα τους σε ξυπνούν, η όσφρηση σου ανανεωνέται με το άρωμα της φύσης, η αφή σου γαληνεύει με την αρχιτεκτονική και το interior design ενός χώρου που δίνει την απαραίτητη προσοχή στη λεπτομέρεια και την αδιαμφισβήτητα υψηλή αισθητική. Όλα αυτά όσο οι νέοι τύπου δωματίων (Executive Rooms, Superior Rooms) του ξενοδοχείου προσφέρουν μία ζεστή και μίνιμαλ διαμονή αποκλειστικά για δύο, ενώ οι νέες σουίτες (Executive Suite, Superior Suite) συνδυάζουν μαγευτική θέα και εξεζητημένες πινελιές τέχνης.

hotel

Με νέες κατηγορίες δωματίων, ολικά ανασχεδιασμένους εξωτερικούς χώρους καθώς και εστιατόρια/μπαρ, το πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχείου του ιστορικού Ομίλου Διβάνη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Εορταστικά γεύματα και δρώμενα, προτάσεις για δραστηριότητες, καθώς και ειδικές υπηρεσίες για οικογένειες, είναι μόνο μερικές από αυτές. Τις υπόλοιπες θα τις ανακαλύψεις διά ζώσης. Γιατί, ορισμένες συνθήκες τις εκτιμάς καλύτερα, όταν τις βιώνεις ιδίοις όμμασι.

divani
Divani Apollon Palace & Thalasso
divani
Divani Meteora Hotel

Και αν η Κέρκυρα δεν είναι ο προορισμός που θες να περάσεις τις φετινές εορτές, σου έχω εναλλακτική. Διπλή. Για Πάσχα στο βουνό, το μοναδικό Divani Meteora Hotel, υπό τη σκιά των Μετεώρων και των ιερών μοναστηριών τους, υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Για Πάσχα στην πόλη, το σημείο αναφοράς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα Divani Apollon Palace & Thalasso συνιστά τον πλέον ειδυλλιακό προορισμό αφού εγγυάται την κοσμοπολίτικη αύρα με την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση. Καλή Ανάσταση!

Info
Ναυσικάς 20, Κέρκυρα, τηλ.: 26610 38996, divanicorfuhotel.com

Εθνική Οδός Τρικάλων - Ιωαννίνων 42200, τηλ: 2432023330, divanimeteorahotel.com

Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, τηλ: 2108911100, divaniapollonhotel.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ