Follow us

Φαντάζεστε την τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη μοιάζει να έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το τρόπο που θα αποχωρήσει από το μέσο που τη λάτρεψε και να έχει θέσει εδώ και χρόνια τις κόκκινες γραμμές της, στο μυαλό της.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Τα -όχι προσδοκώμενα- νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη στο Mega σε συνδυασμό με το κόστος της εκπομπής της και τις προσωπικές της απολαβές, φαίνεται ότι οδήγησαν σε αδιέξοδο τις διαπραγματεύσεις του καναλιού με την παρουσιάστρια. Μεταξύ μας, θα ήταν απίθανο για την Ελένη να δεχτεί την πρόταση που ακούγεται ότι της έγινε και να ανανέωνε το συμβόλαιό της με τους όρους που αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ. Η Ελένη άλλωστε μοιάζει να έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το τρόπο που θα αποχωρήσει από το μέσο που τη λάτρεψε και να έχει θέσει εδώ και χρόνια τις κόκκινες γραμμές της, στο μυαλό της. Σίγουρα επίσης θα έχει προνοήσει ώστε να μην έχει καμία οικονομική εξάρτηση από το μέσο που δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει σκληρότητα στα πρόσωπα που πλέον δεν είχε ανάγκη.

Φαντάζεστε την τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη;

Η Μενεγάκη λοιπόν, υπερασπίστηκε το όνομά της και μετά την κρίσιμη συνάντησή της με τους ανθρώπους του Mega, ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι αποχωρεί από το κανάλι, ώστε να κάνουν τις διαπραγματεύσεις τους για την επόμενη ημέρα.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει η συμφωνία που θα πληρεί τις προϋποθέσεις της, η Ελένη θα προτιμήσει να μείνει εκτός. Αλήθεια, φαντάζεστε την ελληνική τηλεόραση χωρίς τη Μενεγάκη; Εγώ προσωπικά όχι. Η Ελένη είναι μία σταθερά, ένα σημείο αναφοράς που δεν είναι ακόμα η ώρα της να πάει στο σπίτι της, όπως τονίζουν χαιρέκακα οι ειδωλοφάγοι, όπως έλεγε η Μαλβίνα.

μενεγακη

Στην τελευταία της εκπομπή στον Alpha, η Ελένη δεν είχε αποχαιρετήσει δια παντός την τηλεόραση, όπως αποδείχτηκε ένα χρόνο αργότερα, αλλά εκείνο, το συγκεκριμένο είδος τηλεόρασης που έκανε για πόσες δεκαετίες. Αποχαιρέτησε την εποχή που φορούσε πλαστικά λουλούδια στα μαλλιά, που γελούσε ακατάπαυστα και έσπρωχνε τους καλεσμένους της, που έπαιζε παιχνίδια με τους τηλεθεατές, που εξέφραζε τις ευφάνταστες απορίες της. Πρώτη χαμήλωσε την μπάλα και επέστρεψε με ένα τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο ένιωθε άνετα και μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της για τα επόμενα χρόνια. Η Ελένη δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε να προσαρμοστεί ώστε να γίνει ανταγωνιστική. Γνωρίζει ότι είναι το πιο επιδραστικό όνομα στην ελληνική showbiz, με στόφα σταρ και ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα.

ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ