Follow us

Πασχαλινά δώρα | Βρήκαμε τα παιχνίδια που θα λατρέψουν τα παιδιά

MissBloom TEAM
πασχαλινά δωρα

Το Πάσχα για τα παιδιά είναι μια γιορτή που σημαίνει δώρα, σοκολατένια αυγά και κουλουράκια, οικογενειακά τραπέζια, παιχνίδι στην εξοχή. Όπως το Πάσχα σηματοδοτεί την αναγέννηση, την Ανάσταση και την ελπίδα έτσι και για τα παιδιά είναι μια περίοδος που απολαμβάνουν τη ξεκούραση από τις υποχρεώσεις, την άνοιξη, τις διακοπές και το παιχνίδι.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών έχουν ανάγκη από ελεύθερο παιχνίδι αλλά και ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους για να μοιραστούν στιγμές και να παίξουν. Το παιχνίδι, άλλωστε, είναι ο τρόπος που τα παιδιά μαθαίνουν για τον κόσμο γύρω τους, για τον εαυτό τους, τα συναισθήματά τους και τη συμπεριφορά. Για αυτό τα παιχνίδια που παίζουν πρέπει να τους δίνουν τη δυνατότητα να είναι δημιουργικά, να αναπτύσσουν την ενσυναίσθηση, την επικοινωνία, τη συνεργασία.

Αν ψάχνεις για παιχνίδια που τα παιδιά θα λατρέψουν αλλά ταυτόχρονα θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την διαπροσωπική και την ενδοπροσωπική νοημοσύνης τους, τότε επίλεξε τα παιχνίδια της Giochi Preziosi που ενισχύουν τις ικανότητες των παιδιών με διασκεδαστικό τρόπο.

Για το φετινό Πάσχα επιλέξαμε τα αγαπημένα Smurfs των παιδιών, τα Στρουμφάκια, που επανέρχονται με ανανεωμένη εμφάνιση και σετ παιχνιδιών!

Τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια έρχονται με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες περιπέτειες για να προσφέρουν στα παιδιά μας ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Πρωταγωνιστής στις Στρουμφο-ιστορίες τι άλλο από το μανιταρόσπιτο! Στο σετ ‘Μαγικό Σπίτι’ το παιδί μπορεί να ξεκλειδώσει με το δικό του μαγικό κλειδί το μανιταρόσπιτο της Στρουμφίτας ή του Χαχανούλη και να φυλάξει το κλειδί στη μυστική του θήκη. Το σπίτι ανοίγει για να δημιουργήσει ένα δίπατο χώρο παιχνιδιού, ενώ το παιδί μπορεί να το διακοσμήσει με τα αυτοκόλλητα που περιέχονται αλλά και έπιπλα.

Διαβάστε περισσότερα στo themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr