Follow us

Το OPPO Reno11F 5G κυκλοφορεί με Borderless Display και Τριπλή Kάμερα Ultra-Clear 64MP

Διατίθεται σε δύο χρώματα: Palm Green και Ocean Blue

MissBloom TEAM
OPPO

Η OPPO, το κορυφαίο τεχνολογικό brand έξυπνων συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα του smartphone OPPO Reno11F 5G στην Ελλάδα. Με εντυπωσιακό στυλ, τριπλή κάμερα 64MP Ultra-Clear και 120Hz Borderless AMOLED οθόνη, το Reno11F 5G είναι ο απόλυτος συνδυασμός φρέσκου design και χρηστικών λειτουργιών.

"Ο λεπτεπίλεπτος και ελαφρύς σχεδιασμός του Reno11F 5G,η εκπληκτική οθόνη και οι έξυπνες λειτουργίες του, το κάνουν πανεύκολο στη χρήση. Streaming, λήψη φωτογραφιών, περιήγηση στο Internet και χρήση στο μέγιστο με εκπληκτικά γρήγορη φόρτιση, το καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας."

Ιούλιος Μώκος, Commercial Director, Balkan Region, OPPO

Το OPPO Reno11F 5G κυκλοφορεί με Borderless Display και Τριπλή Kάμερα Ultra-Clear 64MP

Σχεδίαση με Mαγνητικά Σωματίδια και Borderless Οθόνη

Ο σχεδιασμός με μαγνητικά σωματίδια και η καθηλωτική οθόνη του Reno11F 5G, σας επιτρέπουν να το απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας. Λεπτό και ελαφρύ, με πάχος μόλις 7,54 χιλιοστών και βάρος 177 γραμμαρίων, είναι τρομερά εύχρηστο για παρατεταμένη χρήση, ενώ το μέγεθος και το βάρος του Reno11F 5G σας επιτρέπει να το έχετε εύκολα στην τσέπη σας.

Σε χρωματισμό Ocean Blue, το Reno11F 5G παρουσιάζει το Magnetic Particle Design της OPPO, με ιριδίζοντες κυματισμούς και γυαλιστερό εφέ στο πίσω μέρος. Στον χρωματισμό Palm Green το Reno11F 5G επικρατούν οι σμαραγδένιες και βαθυπράσινες αποχρώσεις με ορισμένες διακριτικές λάμψεις. Το χρώμα δημιουργείται με την αποκλειστική διαδικασία OPPO Glow, με την οποία διαχέονται μικροσκοπικοί αστραφτεροί κρύσταλλοι, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα αστραφτερό και ταυτόχρονα λείο, φινίρισμα.

Η κομψή Sunshine Ring κάμερα αντανακλά εντυπωσιακά το φως, ενώ η πιστοποίηση IP65, διασφαλίζει τη μεγάλη αντοχή του Reno11F 5G σε ενδεχόμενη επαφή με νερό.

Το Reno11F 5G έχει ελεγχθεί ποιοτικά ώστε να παραμείνει αξιόπιστο για πολλά χρόνια λειτουργίας και χρήσης, ενώ παράλληλα μπορεί να υπομείνει περί τα 100.000 πατήματα του πλήκτρου αυξομείωσης της έντασης ήχου, 200.000 πατήματα του πλήκτρου λειτουργίας και 20.000 (από) συνδέσεις του καλωδίου USB-C. Με λίγα λόγια, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Reno11F 5G δεν θα σας απογοητεύσει.

Όταν είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί, η AMOLED 120Hz οθόνη των 6,7", ακτινοβολεί λάμψη, ενώ το εξαιρετικά λεπτό περίγραμμα των 1,47 χιλιοστών σε κάθε πλευρά της, ενισχύει την ούτως ή άλλως, εξαιρετική τεχνολογία θέασης.

Η λαμπερή 10-bit AMOLED οθόνη του Reno11F 5G αντανακλά την ποιότητά της, προβάλλοντας πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, συνδυαστικά με μέγιστη φωτεινότητα στα 1100 nits, δίνοντας έτσι φυσικό αποτέλεσμα στα γραφικά. Με τα 120 Hz στον ρυθμό ανανέωσης των news feeds και την εξασθένιση της φωτεινότητας στα 2160 Hz PWM κάτω από τα 90 nits, το scrolling στα social media μετατρέπεται σε μια φιλική προς τα μάτια, διαδικασία.

Όταν βρίσκεστε σε περιβάλλον με έντονη φασαρία, το Reno11F 5G μπορεί να ενισχύσει την ένταση στις μελωδίες που ακούτε, με τη λειτουργία Ultra Volume Mode με 300% ένταση από το ηχείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ