Follow us

Ella | Η εκθαμβωτική κόρη του John Travolta και της Κelly Preston

Στα χνάρια των γονιών της.

John Travolta and Kelly Preston

Ο John Travolta είναι περήφανος μπαμπάς ενός κοριτσιού. Από το 2020, όταν έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σύζυγος Κelly Preston, ο ηθοποιός είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμα της κόρης του Ella Bleu, 24 ετών.

"Έχει τη δική της προσωπικότητα. Είναι ευγενική, γενναιόδωρη, ισορροπημένη, χαριτωμένη και πανέμορφη. Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε και δεν παίρνω κανένα εύσημο εκτός από το να τη λατρεύω", δήλωσε ο Τravolta για την κόρη του στο περιοδικό PEOPLE το 2019.

Η Έlla με τη σειρά της θαυμάζει τον διάσημο πατέρα της, ειδικά καθώς είναι βέβαια ο μέντοράς της στη βιομηχανία του θεάματος. "Λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του", είπε η Ella στο Parade.com. "Οπότε υπάρχει μεγάλη υποστήριξη, η οποία είναι -κάτι που είναι εκπληκτικό. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν".

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί για διάφορα έργα όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων για το Super Bowl και το PlayStation. "Πάντα αρπάζω την ευκαιρία να κάνω κάτι με τον μπαμπά μου γιατί πάντα περνάμε πολύ καλά", είχε πει η Ella.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Τravolta έγινε 70 ετών - και η εκείνη έγραψε μια γλυκιά ανάρτηση για τον μπαμπά της στο Instagram. "Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω", έγραψε. Στα σχόλια, ο ηθοποιός απάντησε: "Και πάντα θα είσαι η Ella, το κοριτσάκι μου".

Η Preston και ο Τravolta υποδέχτηκαν τη μοναχοκόρη τους, Ella Bleu Travolta, στις 3 Απριλίου 2000, στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Η Preston είχε μιλήσει για μία φωτογράφιση λίγο μετά τη γέννησή της.

"Ο John έβαλε τα χέρια του κάτω από τα χέρια της, ενώ ήταν ακόμα στα μισά του δρόμου, και εγώ έβαλα το χέρι μου στο δικό του, και την τραβήξαμε μαζί έξω και την ξαπλώσαμε στο στήθος μου", είπε. Το να γίνει μαμά ήταν όνειρο ζωής για την Preston, όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό Health το 2011.

"Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, από τότε που ήμουν 11 ετών", είπε. "Έκανα διαφημίσεις για χιλιάδες δολάρια, αλλά εξακολουθούσα να κάνω μπέιμπι σίτινγκ για τρία δολάρια την ώρα, επειδή το αγαπούσα".

Η Ella ήταν το δεύτερο παιδί του ζευγαριού καθώς είχαν κάνει πριν, το 1992, τον γιο τους Jett. Δυστυχώς, ο Jett πέθανε τον Ιανουάριο του 2009 ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο τότε 16χρονος χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα μετά από κρίση που υπέστη στο εξοχικό της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ