Follow us

"23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα" | Η Κατερίνα Βρανά σε μία επετειακή ανάρτηση

Πέρασαν 7 χρόνια από την ημέρα που η δημοφιλής κωμικός έφτασε - κυριολεκτικά - μία ανάσα από τον θάνατο.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Βρανά Instagram

Είναι stand up comedian και μάλιστα είναι η γυναίκα που έβαλε τις βάσεις ώστε ο χώρος της κωμωδίας στην Ελλάδα να μην είναι πια ανδροκρατούμενος. Είναι αστεία, και με διεθνή αναγνώριση, ταλαντούχα και λατρεύει να αυτοσαρκάζεται. Δεν βρίσκει κανένα κακό στη λέξη "ανάπηρος" όπως έχει τονίσει πολλές φορές και έχει καταφέρει να απενοχοποιήσει και να αγκαλιάσει τις ιδιαιτερότητές της.

Η Κατερίνα Βρανά, ναι σε αυτή αναφερόμαστε, σήμερα γιορτάζει. Όχι τα γενέθλιά της, αυτά ήταν στις 15 Απριλίου, αλλά τη μέρα που "σχεδόν πέθανε" όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τη μέρα που η ζωή της άλλαξε για πάντα. Με πολύ θάρρος και ακόμα περισσότερο χιούμορ έχει αναφερθεί αρκετές φορές στη σοκαριστική εκείνη στιγμή της ζωής της. Τον Σεπτέμβριο του 2017, και ενώ βρισκόταν στη Μαλαισία για επαγγελματικούς λόγους, έπαθε διάτρηση εντέρου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, η διάγνωση άργησε να έρθει, με αποτέλεσμα να πάθει σηψαιμία το οποίο οδήγησε σε σηπτικό σοκ, ενώ αναγκάστηκε να κάνει 4 χειρουργεία και να νοσηλευτεί για 5 ολόκληρους μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστούν τα όργανά της, να ατροφήσουν οι μύες της και να πρέπει από την αρχή να μάθει να μιλάει και να περπατάει. Επηρεάστηκε μάλιστα και η όρασή της.

Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν γεμάτα αγώνες και μικρές ή και μεγαλύτερες κατακτήσεις για την Κατερίνα. Με εντατικές φυσιοθεραπείες κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της - χρησιμοποιεί παρόλα αυτά αμαξίδιο - να ανακτήσει την ομιλία της και να επανέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με την ίδια ή και μεγαλύτερη επιτυχία.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ