Follow us

Borderline 2024, με Κολομβιανές "βασίλισσες" του reggaeton και χιπ χοπ από την Αφρική

Το ανήσυχο φεστιβάλ επιστρέφει για 13η χρονιά, σε μια τριήμερη εκδοχή (26, 27 & 28/4) που –ως συνήθως– αδιαφορεί για ταμπέλες και είδη, προσπαθώντας να ψηλαφήσει το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης.

MissBloom TEAM
pistola Η Rosa Pistola, «βασίλισσα» του reggaeton από την Κολομβία

"Τι είναι η μουσική, αν όχι ένα ξόρκι"; Με αυτό το ερώτημα ως μότο, το Borderline Festival επιστρέφει για 13η χρονιά, τάζοντας ένα τριήμερο αδιάφορο για ταμπέλες και είδη, μέσω του οποίου ψηλαφείται το μέλλον της σύγχρονης ηχητικής έκφρασης. Επικαλούμενο, λοιπόν, τη μεταμορφωτική δύναμη του μαγικού ρεαλισμού, ξεδιπλώνεται σε τριήμερη εκδοχή (Παρασκευή 26, Σάββατο 27 & Κυριακή 28/4), στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι προτάσεις του STEGI.RADIO –του ιντερνετικού ραδιοφώνου της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Η πρώτη ημέρα (26/4) έχει ελεύθερη είσοδο και θα λάβει χώρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με τις Αθηναίες ZoneToZone να ξεκινούν από νωρίς. Πάνω στο DJ set τους θα πατήσει, έπειτα, η Νιγηριανή ράπερ Aunty Rayzor, για την οποία λέγεται ότι ένωσε τα αμερικάνικα διδάγματα της Missy Elliott με το χιπ χοπ underground της πατρίδας της, εκτοξευόμενη σε ένα από τα πιο φρέσκα ονόματα της επίκαιρης Αφρικής. Κατόπιν, η σκυτάλη περνάει στους AUX88 –από τα πρώτα σχήματα που έπαιξαν Detroit electro και techno– ενώ τη βραδιά θα κλείσει η Καναδέζα DJ Bambii, με ηλεκτρονικούς ρυθμούς κι έντονες αναφορές στο τζαμαϊκανό dancehall.

Διαβάστε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ