Follow us

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

MissBloom TEAM
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν καλύψει ακόμα επαρκώς το γεγονός πως οι φοιτητές στην Αμερική έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του Ισραήλ απαιτώντας την κατάπαυση του πυρός τώρα. Ο αξιοσημείωτος όμως αγώνας τους προσέκρουσε σε προσπάθειες καταστολής από τις Αρχές, γεγονός που βίωσε από κοντά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αμερική στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης που βρίσκεται στις ΗΠΑ είχε την ευκαιρία να μιλήσει προ ημερών στους φοιτητές και μάλιστα να παίξει μες στην αίθουσα ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του, τον "Προσκυνητή".

Τώρα, μέσω ανάρτησής του στο FB γνωστοποίησε πως η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Κολούμπια ακυρώθηκε καθώς μετά τη διαδήλωση και την είσοδο της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο. Πλέον το πανεπιστήμιο απαγόρευσε την είσοδο στο campus, τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά, το πανεπιστήμιο λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι εκδηλώσεις του αναστέλλονται.

Μάλιστα όπως αναφέρει παρόλο που πίστευε ότι "τραγούδι δεν πρέπει να σταματά ποτέ, τα πιο πάνω μέτρα έκαναν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας".

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ